U strogom centru

Okrugli kroasan u tri okusa: Popularnu slasticu sada možete kušati na još jednoj lokaciji u gradu

 Press
Ako ste se i vi "navukli" na Ziggy‘s onda će vas razveseliti kako ga sada možete pronaći i na adresi Ulica Franje Račkog 10

Za sve one koji na internetu svakodnevno pretražuju mjesta na kojima mogu probati nešto novo i uzbudljivo svakako će obradovati vijest o još jednoj Ziggy‘s coffee shop lokaciji u Zagrebu, o čemu smo vam pisali. U Račkoga 10 odsad ćete moći kupiti svoju omiljenu kavu i neki slatki ili slani zalogaj. Nedavno su u Ziggy‘s-u svoj veliki izbor vrhunskih slastica i slanih zalogaja obogatiti za još jedan preukusan proizvod - Ziggy‘s rolls.

image
Press

Ziggy‘s rolls su novi okrugli kroasani djelomično umočeni u tri različite kreme. Možete odabrati između kreme od bijele čokolade i kokosa, čokolade i lješnjaka ili Ruby i maline. Kreme su profinjene, ukusne i veganske te ne sadrže gluten, umjetna bojila i soju, a okus im je raskošan i nježan u isto vrijeme. Treba naglasiti i da ove kreme Callebaut stižu ravno iz Belgije, zemlje čokolade. A ako vam ni to nije dovoljno, ovdje će vam na zahtjev kroasan napuniti čokoladnim namazom, za onaj ekstra čoko kick koji nam ponekad svima treba.

image
Press

Ako kojim slučajem niste ljubitelj kroasana, u Ziggy‘s-u se osim ovim novim rollsima od lisnatog tijesta možete zasladiti popularnom i ukusnom portugalskom slasticom Pastel de Nata koja je upravo zbog Ziggy‘s-a postala izuzetno tražena i u Zagrebu. Osim njih u ponudi su i druge slatki i slani zalogaji.

Inače, Ziggy‘s je poznat kao coffee shop za preporuku, a poželite li popiti nešto umjesto kave sjetite se novih Matcha Latte, napitaka zelene boje i karakterističnog, pomalo zemljanog okusa, koji nabavljaju isključivo od mladog domaćeg branda SAMO Matcha, koji nudi organsku Otsuka ceremonijalnu matchu iz japanske regije Shizuoka. Za razliku od kave koja sadrži kofein, matcha sadrži aminokiselinu L-teanin, bogata je antioksidansima.

image
Press

Ovdje služe Matchu Latte sa zobenim ili kravljim mlijekom kao topli ili hladni napitak te ledeno hladnu Iced Strawberry Matchu privlačnog okusa i zeleno-ružičaste boje, idealnu za nadolazeće ljetne vrućine.

Novim proširenjem,Ziggy‘s se u Zagrebu sada nalazi na pet adresa, već spomenutoj novoj lokaciji u Račkoga 10, u Ilici 41, na Kvaternikovom trgu, na okretištu Savski most i u poslovnoj zgradi Hoto Tower, ali i u obliku mobilnog Ziggy‘s coffee shopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 19:22