Majčina kopija

Carys Zeta Douglas na rođendanu zablistala u haljini koju je njezina majka nosila prije 25 godina

Glumci i ponosni roditelji Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones čestitali su na društvenim mrežama 21. rođendan svojoj kćeri koja je oduševila u ružičastoj haljini s čipkom koju je Catherine nosila na dodjeli nagrada MTV Movie Awards 1999. godine.

Carys Zeta Douglas, kćer Michaela Douglasa i Catherine Zete-Jones proteklog je vikenda proslavila 21. rođendan i odjevnom kombinacijom oduševila modne znalce, uzvanike, ali i širu javnosti. Slavljenica Carys na proslavu stigla u ružičastoj svilenoj haljini s detaljima od delikatne čipke kakvu je Catherine nosila na dodjeli nagrada MTV Movie Awards 1999. godine.

image

Catherine Zeta-Jones

SHUTTERSTOCK

Carys je podijelila fotografije sa slavlja na svom Instagramu i dodala: "Najsavršeniji 21. koji sam mogla poželjeti".Proslava je bila nabijena emocijama, baš kao i objave njezinih roditelja na društvenim mrežama koje su privukle veliku pažnju javnosti.

Michael Douglas objavio je na Instagramu fotografiju njega i Carys s Filmskog festivala u Cannesu i sažeo svoje osjećaje u jednostavnoj, ali dirljivoj poruci: “Sretan 21. moja draga Carys! I meni i svijetu donosiš sreću.” U međuvremenu, Catherine je objavila niz fotografija koje prikazuju fotografije Carys od njezinog najranijeg djetinjstva do danas, uz dirljivu čestitku: "Sretan rođendan mojoj prekrasnoj kćeri Carys Douglas. Ti si radost mog života. 21 godinu i gledati kako se razvijaš u nevjerojatnu ženu kakva si danas je Božji dar koji nikada ne uzimam zdravo za gotovo i cijenim svakog dana svog života. Hvala ti na svemu što jesi. Volim te svim srcem. Mama", stoji u objavi.

Odnos između Carys i Catherine duboko je protkan uzajamnim poštovanjem i privrženošću, a obje to često ističu u javnim objavama. Dijele i mnoge zajedničke interese, osobito onaj vezan uz modu. Carys svoju majku ne smatra samo "modnom ikonom", već i najzabavnijom osobom koju poznaje, naglašavajući jedinstvenu vezu koju dijele. Catherine se više puta s kćeri pojavila na modnim revijama, a odradile su zajedno i pokoju naslovnicu časopisa od kojih je i ona za Vanity Fair. Mnogi su već odavno primijetili koliko kći nalikuje Catherine i koliko je lijepa. Svojedobno su zajedno snimile i reklamu za Fendi.

No, moda nije jedini aspekt njihovih života kojeg majka i kćer dijele. Naime i Carys i njezin brat Dylan istražuju karijere u industriji zabave i bave se glumom uz podršku, ali i budno oko svojih roditelja. Načela poštovanja i dobrog ponašanja najvažniji su u obitelji Douglas. Catherine je te vrijednosti čvrsto usadila svojoj djeci, objašnjavajući kako su one za nju izrazito važne od malena. "Nema ništa gore od privilegiranog djeteta bez manira", izjavila je, otkrivajući svoj pristup roditeljstvu koji je za nju kombinacija discipline i razumijevanja.

Linker
22. travanj 2024 13:02