PODRŠKA LASAGNI

Kolinda uzbuđeno najavila da će pratiti Eurosong, fanovi je napali u komentarima: ‘Žalosno! Toliko o poštivanju...‘

Cijeli status napisan je na engleskom jeziku, a to je nešto što su joj neki pratitelji zamjerili u komentarima

Kolinda Grabar Kitarović

 Tom Dubravec/Cropix/Cropix

"Izuzetno sam uzbuđena što ću prvi put nakon dugo vremena pratiti natjecanje za pjesmu Eurovizije!", započela je svoju najnoviju objavu na Facebooku bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

"Hrvatsku predstavlja Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, a na pozornicu će izaći s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemljenog mladog umjetnika kako ponosno prihvaća svoje podrijetlo i nasljeđe. Njegova glazba govori svima nama, opisuje životne dileme i osjećaje koji odjekuju u širokim krugovima, a pritom nisu uvredljivi ni za koga. Stanimo iza njega i podržimo ga! Naprijed, Marko! Naprijed, Hrvatska!", dovršila je svoj status i objavila fotografiju mladog glazbenika.

Cijeli status napisan je na engleskom jeziku, a to je nešto što su joj neki pratitelji zamjerili u komentarima.

"Žalosno, da se bivša predsjednica Hrvatske obraća hrvatskom narodu umjesto hrvatskim, stranim jezikom. Toliko o voljenju i poštivanju svog jezika", glasio je komentar, a odmah su se javili i drugi koji su stali u obranu Kolinde Grabar-Kitarović.

"Nije se obratila hrvatskom narodu... Ako niste shvatili, lobira za Hrvatsku", glasio je odgovor.

"Zaboravila je svoj jezik jer je predugo bila u Americi", nadovezala se još jedna pratiteljica.

Podsjetimo, Baby Lasagna trenutno je prvi na eurovizijskim kladionicama te je nakon dugo vremena ponovno pretekao Švicarca Nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:33