BEZ DLAKE NA JEZIKU

Zgodna liječnica opet podiže prašinu: ‘Što će mi lijep i beskoristan muškarac, bolje da kupim štikle...‘

Petra Meštrić na podijelila je svoje mišljenje o muško-ženskim odnosima o čemu je često pitaju na Instagramu

Petra Meštrić

 Josip Moler /Cropix

Petra Meštrić, bivša kandidatkinja „Braka na prvu”, liječnica i influencerica, oglasila se na svom Instagramu o muško-ženskim odnosima. Petra je poznata po otvorenom izražavanju svojih stavova. Podijelila je fotografiju na kojoj pozira u jednom hotelu u haljini s cvjetnim motivom.

„Često me pitaju za mišljenje o muško ženskim odnosima. Ne znam da li je to zato jer netko smatra moje mišljenje relevantnim na tu temu ili zato jer se ljudi jednostavno vole čuditi nečemu šta je drugačije od njihovih svjetonazora”, započela je Petra u opisu, pa dodala kako je ovo što slijedi isključivo njezino mišljenje i ne nameće ga nikome.

„Ne želim ni svojim stavom po ovom pitanju utjecati na nekoga ali jednostavno mislim da imam pravo na svoj stav u vezi stvari koje se tiču samo i isključivo mene”, upozorila je.

image

Zagreb, 300324.
Zagrebacka spica.
Na fotografiji: Petra Mestric
Foto: Josip Moler/CROPIX

Josip Moler/Cropix

„Gledajući u prošlost muškarci su nekad bili lovci, oni koji su se brinuli da sve privrede za obitelj. Žene su bile nježniji spol. Problem je što su se danas te uloge zamijenile. Ako žena nema ‘lovca‘, ona mora sama postati taj ‘lovac‘, inače će umrijeti od gladi, jel‘.”

„Ako žena preuzme ulogu muškarca, te ona postaje ‘lovac‘, osoba koja donosi hranu, novac na stol, čemu onda služi taj netko drugi koji ne obavlja svoju ‘dužnost‘? Uloge su se zamijenile, tj. žena je preuzela, uz svoju i ulogu muškarca, a on… Kako koji… Tako smo izmijenili tradiciju, one nekadašnje vrijednosti… Danas je žena jaka, samostalna, a muškarac? Muškarac je lijep. A šta će meni lijep muškarac?” pitala je Petra.

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix

„Da želim nešto lijepo kupila bi cvijet ili štikle, ne muškarca da mi stoji u stanu, cvijet će zauzeti manje mjesta. Šta će mi lijep muškarac ako je beskoristan? Da ga gledam, pa rade ću gledati taj cvijet”, zaključila je mlada liječnica.

Mnogi su se složili s njome u komentarima.

„Slažem se u potpunosti”, „Bravo! Savršeno točno rečeno!”, „Slažem se”, pisali su joj pratitelji.

Podsjećamo, nedavno je Petra za Jutarnji otkrila kako je pronašla muškarca kakvog je željela.

„Ja sam u vezi nekih tri tjedna, to je sad dosta friško”, rekla nam je u velikom intervju početkom travnja.

image

Petra Meštrić

Instagram/petramestric/

„Meni je jako bitno da me podržava u mojim željama, ciljevima i ambicijama, da me ne ograničava, da me je spreman saslušati i razumjeti, da bude pun podrške. On puno energije, volje i truda ulaže u mene da ja budem sretna i ispunjena u potpunosti. On je dosta pametan, sposoban. Kad želim savjet i mišljenje, pitam njega. Dosta je dominantan. Baš pravi muškarac”, opisala nam je svog sadašnjeg partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:07