PREDALI LISTU

Most ide sa HSP-om, tu je i ekstremno desni general! O Raspudićima ni riječi, ali znakovito je tko je 12. na listi...

Petrov će on biti nositelj liste, a potom slijedi Troskot, Suverenisti pa Nikola Grmoja i ostali članovi HSP-a. Marin Miletić je 12. na listi

Božo Petrov i Marin Miletić

 Damir Skomrlj/Cropix

Most na izbore za Europski parlament izlazi s Hrvatskim suverenistima i s Hrvatskom strankom prava. HSP se zbog toga nije pojavio u 20.30, kako je bilo najavljeno, na predaji svoje samostalne liste.

Na listi će se među Mostovcima naći i Željko Glasnović, što je potvrdio Božo Petrov nakon predaje liste.

Pritom nije ni slova kazao o navodnom raskolu u Mostu, odnosno o izlasku bračnog para Raspudić iz stranke o čemu je Jutarnji list prvi izvijestio, a o svemu možete detaljno pročitati OVDJE.

- Nedavni izbori pokazali su da su ljudi željni promjena i da im ovakva vladajuća garnitura nije po mjeri. Iz EU dolaze zakonske mjere koje nisu dobre za nas, i time vladajuća garnitura porobljava Hrvatsku. Netko treba dignuti glas protiv zatiranja identiteta, protiv suludih migrantskih politika. Ono što smo pokazali na parlamentarnim izborima je da je bila vrlo mudra odluka izaći s Hrvatskim suverenistima. Ovoga puta izlazimo sa Suverenistima i HSP-om - kazao je Petrov pa istaknuo kako će on biti nositelj liste, a potom slijedi Zvonimir Troskot, Suverenisti pa Nikola Grmoja i ostali članovi HSP-a. Marin Miletić je 12. na listi.

Novinarima, koji su ga zasuli pitanjima o navodnoj svađi Raspudića s Marinom Miletićem, koji je 12. na listi za EP, kako je kako će o tome govoriti sutra.

Božo Petrov je, naime, za srijedu najavio konferenciju za medije u 11.30 sati. Marija Selak Raspudić sazvala je pak u 10.30 samostalnu konferenciju za medije, na kojoj će glavna tema biti sastavljanje lista za EU izbore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:14