PREDALI SE

Snimljena epska borba u Novom Zagrebu: Djelatnici Čistoće dali su sve od sebe, ali nije išlo...

Pokušaji da oslobode kantu za otpad trajala je 15-ak minuta, u međuvremenu im je stiglo i pojačanje - ali sve je bilo uzalud

Akcija u Novom Zagrebu

 Jutarnji List/

Trojica uniformiranih radnika Čistoće protiv jedne dame u crnom, točnije kontejnera za komunalni otpad - ukratko je opis videosnimke u posjedu Jutarnjeg lista na kojoj se zapravo može vidjeti iz prve ruke razlog iz kojeg, ponekad, smeće ne bude odvezeno prema najavama, po rasporedu. I to obično onda odmah izazove osudu stanara a potom i javnosti.

image

Akcija u Novom Zagrebu

Jutarnji List/

Jer borba s kontejnerom u novozagrebačkom naselju Utrina započela je jutros oko 10.40 sati.

Komunalci su na sve moguće načine pokušavali ‘skinuti‘ kantu s trona štapovima, rukavicama, planiranjem strategije, penjanjem... No plastična dama na kotačićima se odlučila ne-predati pa su u pomoć pozvali i kolege s drugim kamionom koji su rješavali smeće po susjednoj ulici.

image

Akcija u Novom Zagrebu

Jutarnji List/

Trojica uniformiranih upornih junaka s početka priče su se na koncu odlučila predati te su se nakon 15-ak minuta intenzivnih napora ‘osvajanja‘ kontejnera, s kamionom odvezli, pretpostavlja se prema bazi, obzirom da se u njihov kamion mimo uglavljene crne ljepotice krcate smećem, nije moglo apsolutno ništa drugo ukrcati.

Je li u ovom slučaju problem već bila ranije oštećen kontejner i njegovi gabariti ili je do mehanizma na kamionu, nije poznato. Svi koji su se zatekli u spomenutoj ulici pa se stvorila i kolona vozila s obje strane ceste, sa strpljenjem su promatrali izazov pred kojim su se našli momci.

Stoga, idući puta kad pomislite da su radnici Čistoće spori sjetite se ovog videa u rangu ‘A je to‘ i sličnih/istih prepreka s kojima se, kako doznajemo, susreću učestalo.

image

Akcija u Novom Zagrebu

Jutarnji List/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:54