MA KAKO 61?!

Fatalna glumica koja se proslavila u seriji ‘Bolji život‘ pokazala ubojitu figuru u sedmom desetljeću života

Lidija Vukičević je pozirala pored bazena, a njezina vitka figura i duge noge našle su se u prvom planu

Lidija Vukičević

 Screenshot Instagram/Lidija Vukičević/

Lidija Vukićević, zvijezda serije "Bolji život", objavila je fotografiju na društvenim mrežama pa se prisjetila putovanja iz Zanzibara. Glumica je pozirala pored bazena, a njezina vitka figura i duge noge našle su se u prvom planu fotografije objavljene na Instagramu.

image

Lidija Vukičević

Instagram/Lidija Vukičević/

Vukićević je uz crne kupaće gaćice sparila crnu majicu koju je zavezala oko struka. Na fotografiji se vidi da je zvijezda poprimila ljetni ten, a da ima 61 godinu malo tko može povjerovati. Iako nikada nije bila na dijeti za njezinu je formu zaslužan užurbani život kakav ima - trčanje s jedne predstave na drugu. Otkrila je i da ne ide u teretanu, ali da vježba kod kuće.

Za mladoliki je izgled istaknula važnost čitanja knjiga, ali onih s psihološkom tematikom. No, osim knjiga svoj mladoliki izgled održava kremama. Priznala je i da na sebe stavlja sve manje šminke - samo puder, ruž i rumenilo.

Kao što znamo, Vukićević se proslavila serijom "Bolji život" i ulogom Violete, a igrala je i u "Žikinoj dinastiji", "Lutalici" i nešto novijem filmu "Afterparti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:08