TLZP 2024.

Ove nedjelje doznat ćemo četvero finalista: Uživat ćemo i u transformacijama u Tajči, Elvisa, Stavrosa...

Nakon što je u ulozi Massima uzburkao emocije u studiju i upisao treću pobjedu u showu, Alen Bičević na pozornicu stiže kao Tajči

Tvoje lice zvuči poznato

 Nova TV

Ove nedjelje na pomolu je polufinalna epizoda showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ nakon koje će gledatelji doznati imena četvero finalista koji će se natjecati za pobjedu u osmoj sezoni popularnog showa. No prije proglašenja finalista, pred kandidatima je osam novih transformacija koje će tek definirati stanje na bodovnoj ljestvici.

Nakon što je u ulozi Massima Savića uzburkao emocije u studiju i upisao svoju treću pobjedu u showu, Alen Bičević na pozornicu stiže kao velika diva 90-ih – Tajči. „Dvanaesta emisija je na pomolu, veliko polufinale. Uzbuđen sam za Tajči, vokalno mi je pjesma malo teža jer je dosta visoka i cijeli refren moram pjevati u falsetu, što iziskuje, za moj podosta duboki glas, puno napora. U slučaju da Tajči vidi moj nastup, ja bih volio da bude blaga prema meni“, poručuje Alen koji se ove nedjelje vraća u žensku ulogu.

Za Antoniju Doru Pleško nova emisija donosi veliki zalogaj jer joj je gljiva za transformaciju dodijelila francusku ikonu Édith Piaf. Osim vokalno zahtjevne pjesme, ovaj tjedan Antoniju očekuje i francuski jezik, koji joj, otkriva, nije jača strana. „Loše baratam francuskim, ali se trudim da mu se približim maksimalno. Nisam prije ove točke znala previše o Édith Piaf osim da ima predivne pjesme. Stvarno sam jako sretna jer biti Édith Piaf već je samo po sebi zahtjevno, velika je ona žena i velik izvođač. To je nešto što me može odvesti u finale, ako budem dobra Édith Piaf“, poručuje Antonia, a hoće li joj zaista plasman u finale poći za rukom, doznat ćemo u nedjelju.

U lik još jedne glazbene ikone priprema se ući i Marija Kolb koja će se na pozornici pojaviti kao Cher. „Pozivam vas da budete s nama i ovu nedjelju i gledate 12. epizodu zato što smo vam pripremili spektakl. Meni je pripalo to zadovoljstvo da igram Cher i sretna sam zbog toga, a vjerujem da bi me mnogi kandidat zbog toga i linčovali. Ne mogu vam puno otkriti, osim da ćemo rekreirati jedan live nastup. Bit će živopisno, puno boja i perlica“, poručuje Marija kojoj na transformaciji posebno zavidi Luciano Plazibat, strastveni obožavatelj Cher.

Iako mu nije pošlo za rukom da se transformira u omiljenu pjevačicu, gljiva mu je dodijelila glazbenu legendu Elvisa Presleyja, poznatog po nadimku kralj rock ‘n‘ rolla. „Marija Kolb ukrala mi je Cher – najdraži broj koji sam htio od početka sezone. Idem se spremiti za Elvisa Presleyja jer ne znam kako će to izgledati. Bit ću Elvis u 30-im godinama, taman kad je već siguran u sebe i sve radi kako treba“, otkriva Luciano.

Zahtjevna uloga dostojna polufinala čeka i Tomislava Marića ToMu koji se posebno veseli svojoj transformaciji u neponovljivu Josipu Lisac. „Ovo mi je super ženska transformacija. Josipa je dosta ekspresivnija od svih ovih dosadašnjih. U jednu ruku je najzahvalnija za transformaciju, a u drugu ruku je najteža jer je bila već par puta u showu i nije samo da moram imitirati Josipu nego se natječem i s par drugih transformacija iz prijašnjih sezona“, poručuje ToMa koji je pripreme za novu ulogu shvatio vrlo ozbiljno.

Kao Jasmin Stavros u TLZP stiže Antonija Šola koja ovu ulogu doživljava vrlo emotivno s obzirom na prijateljstvo s preminulim pjevačem. „Ovaj tjedan se spremam za ulogu Jasmina Stavrosa. Teško mi je ući u taj film jer smo se dobro poznavali i nekako mi teško to pada, ali ja ću dati sve od sebe. Pripreme idu dobro, no naravno ne mogu postići taj njegov duboki vokal, ali mogu se približiti u nekim nijansama i pokušat ću to onako sa srcem odraditi“, otkriva Antonija.

S pjesmom ‘Lastavica‘ u pjevačicu Meri Cetinić transformirat će se Mia Negovetić koja jedva čeka svojom izvedbom vratiti se u prošla vremena. „Pjesma uopće ne zvuči zahtjevno, a jako je zahtjevna. Baš je ‘lastavična‘ pjesma. Toliko me podsjeća na moju baku – ona voli ‘Lastavicu‘ i voli Meri Cetinić. Nekako je jako retro i drago mi je da ćemo se u 12. epizodi vratiti u ta vremena“, poručuje Mia, a za žensku ulogu ponovo se priprema Faris Pinjo koji će ove nedjelje postati Domenica. „Drago mi je da sam dobio Domenicu. Vokalno je sve nekako sitno i lijepo“, samozatajno poručuje Faris kojega za novi nastup čekaju mini suknja i plava perika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 22:56