MELINDA GATES

Novi prekid bivše supruge Billa Gatesa: ‘Nije zaručena i ne hoda više s njim‘

French Gates je zadnje fotografirana je kako se iskrcava iz helikoptera s muškim pomoćnikom u New Yorku

 Melinda French Gates

 Mustafa Yalcin/Afp/Profimedia/Mustafa Yalcin/afp/profimedia

Melinda French Gates ne planira ponovno hodati do oltara.

image

Melinda Gates

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Naime, već neko vrijeme kruže glasine da su ona i njezin posljednji dečko, bivši dopisnik Fox Newsa, Jon Du Pre, zaručeni jer je uočena kako nosi masivni dijamantni prsten. Doduše, predstavnik French Gates ekskluzivno za Page Six tvrdi da te glasine nisu istinite.

- Melinda nije zaručena i više ne hoda s Jonom Du Preom - rekao je glasnogovornik.

Doduše, nije poznato kada su se točno ona i novinar razišli.

French Gates je zadnje fotografirana je kako se iskrcava iz helikoptera s muškim pomoćnikom u New Yorku, a bila je ležerno odjevena u capri hlače i bijelu bluzu. Ona i stručnjak za komunikacije prvi su put povezani 2022. kada su uočeni kako posjećuju utakmicu Netsa i Celticsa u travnju te godine.

image

Jon Du Pre

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

TMZ je objavio da je sada već bivši par, uz neke članove obitelji, odsjeo u Pelican Hillu, hotelu s pet zvjezdica u Newport Beachu u Kaliforniji. Inače, ovaj 65-godišnji autor ima troje djece sa svojom bivšom suprugom Ginom: sinove Kaseyja i Jonnyja i kćer Jessie, koja je diplomirala na Sveučilištu Utah.

French Gates i njezin bivši suprug, suosnivač Microsofta Bill Gates, objavili su da se rastaju u svibnju 2021. nakon 27 godina braka. Tri mjeseca kasnije finalizirali su razvod.

Medijski naTpisi bili su puni ‘‘najskupljeg razvoda‘‘, pogotovo zato što nitko nije očekivao takav krah nakon gotovo tri desetljeća.

image

Bill Gates

Etienne Laurent/Afp

- Molimo vas da poštujete privatnost nas i naše obitelji... Nakon što smo puno radili na našoj vezi, donijeli smo odluku da okončamo svoj brak. U posljednjih 27 godina podigli smo dvoje sjajne djece i stvorili zakladu koja se diljem svijeta trudi ljudima osigurati zdrav i uspješan život. Nastavljamo vjerovati u našu misiju i nastavit ćemo zajednički rad u zakladi, ali više ne vjerujemo u zajednički život. U ovoj fazi života, kao par ne možemo nastaviti. Molimo da vas da poštujete privatnost nas i naše obitelji - napisali su tada zajedničku objavu za javnost i medije.

Kasnije je priznala da je Gatesova povezanost s pokojnim osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom odigrala ključnu ulogu u njihovom razvodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:53