IZDRŽALA NAPADE FANOVA

Sedam je godina čekala da prohodaju, sad će mu roditi dijete: ‘Zbog Biebera ju je mrzilo pola planete...‘

Prvi susret Justina i Hailey dogodio se još dok su oni bili tinejdžeri. Iako su ju fanovi mrzili zbog Selene Gomez to ih nije uništilo
 Angela Weiss/Afp

Od upoznavanja Justina Biebera kao obožavateljica do prijateljstva i vjenčanja, sada će Hailey Bieber postati majka njegova djeteta. Poput nekog fanfictiona, Hailey je pošlo za rukom ostvariti snove brojih Bieberovih obožavateljica.

Prvi susret Justina i Hailey dogodio se još dok su oni bili tinejdžeri. Glumac Stephen Baldwin, Haileyin otac, upoznao ih je u backstageu "The Today Showa" 2009. godine. Drugi je susret bio na premijeri Justinova dokumentarca "Never Say Never" u New Yorku dok je pjevač još bio u vezi sa Selenom Gomez.

Čak je Hailey bila dio kluba obožavatelja "Jelene (Justin + Selena)", no onda je pjevač prekinuo s glumicom i nedugo nakon toga viđen je u Haileyinom društvu. Obožavatelji su već tada počeli nagađati da je tu riječ o romansi, ali Hailey ih je demantirala. "Poznajem Justina od svoje 13. godine, bili smo dobri prijatelji godinama. Ostali smo bliski, nema tu ništa više od toga", prenosi ELLE objašnjenje zvijezde.

image

Justin Bieber i Selena Gomez

Smg/zuma Press/profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

Tu je priču potvrdio i pjevač na svom Instagramu. "Slobodan sam i ovo je moja jako dobra prijateljica, znali biste da je drugačije", napisao je tada. No, onda se Hailey pridružila Justinu i njegovoj obitelji na odmoru u Angvili i ponovno potaknula glasine da je u pitanju nešto više od prijateljstva.

‘Jelena‘ je završila zavijek

Pjevač je svoju romansu s Hailey konačno potvrdio na Instagramu 2016., kada je podijelio fotografiju na kojoj se ljube, a onda je ljubav puknula. Tijekom razilaženja od Hailey pjevač je obnovio svoju vezu sa Selenom, no nekoliko mjeseci kasnije ta je romansa završila zauvijek. Mediji su počeli pisati da je Justin sa Sofijom Richie, a Hailey je pala u drugi plan.

Par je tada izgubio kontakt na gotovo dvije godine, a onda se 2018. saznalo da su ponovno u kontaktu, nekoliko dana kasnije fotografirani su kako se drže za ruke i ljube, a dva mjeseca kasnije zaručili su se te iste godine postali supružnici. Par je uživao, a onda je uslijedila drama. Nekoliko tjedana kasnije Selena je izbacila svoju pjesmu "Lose You To Love Me", koja je govorila o njezinim osjećajima nakon dugogodišnje romanse s Justinom.

Situacija se zahuktala kada je Hailey objavila u svojoj Instagram priči da sluša pjesmu Summer Walker "I‘ll Kill You" jer su obožavatelji vjerovali da je ta objava posvećena Seleni.

"Molim vas, budite ljubazni prema svima. Nije bitno kakva je situacija. Ako ste moji obožavatelji, nemojte biti nepristojni ni prema kome, molim vas", oglasila se tada glumica i pjevačica u svom prijenosu uživo na Instagramu kako bi poručila obožavateljima da ne napadaju Hailey.

Turbulentan period

Justin je onda objavio svoj singl "Yummy", kojim opisuje, kako prenose mediji, njegov seksualni život s Hailey. Bieberovi su prisustvovali svojoj prvoj Met Gali kao supružnici 2021., a iste su godine progovorili i o prvoj godini braka, ali i o napadima depresije s kojima se pjevač borio.

"Bilo je dana kada sam doslovno mislila da ne znam hoće li on biti dobro. Nešto duboko u meni je govorilo da će on to preživjeti, samo nisam znala koliko dugo će to trajati. To je ono što mislim da je bilo najteže. Nema garancija", kazala je tada Hailey.

Sljedeće je godine Hailey pokrenula svoju liniju za njegu kože - Rhode, a onda je bračne vode uzburkala njezina hospitalizacija nakon simptoma sličnih moždanom udaru. Na sreću, oporavila se, a onda se susrela s glasinama da je trudna. Iako je rekla da će se narednih godina možda to i ostvariti, tada je te glasine morala demantirati.

image

Hailey i Justin Bieber

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

Obožavatelji su se šokirali kada su se Hailey i Selena zajedno fotografirale na jednom svečanom događaju i pokazale da među njima nema "zle krvi", no to nije uspjelo zaustaviti negativni narativ o njima na društvenim mrežama. "Želim zahvaliti Seleni što je progovorila, ona i ja smo posljednjih nekoliko tjedana razgovarale o tome kako preskočiti ovaj narativ između nje i mene. Stvari se uvijek mogu izvući iz konteksta ili protumačiti drugačije nego što su bile namijenjene. Svi moramo biti pažljiviji o tome što objavljujemo i što govorimo...", napisala je Hailey u podužoj poruci obožavateljima.

Ove se godine par također susreo s glasinama o svom braku, koje je uzrokovao Haileyin otac, kada je pozvao obožavatelje da se mole za par. Obožavatelji su odmah pomislili da je riječ o nekoj bračnoj krizi, no Hailey je glasine demantirala, a uhvaćeni trenuci para na Coachelli dokazali su da govori istinu, što se potvrdilo i kada su podijelili vijest da očekuju svoje prvo dijete ovoga mjeseca.

image

Hailey i Justin Bieber

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:04