‘I KISSED A GIRL‘

Slavna Australka pohvalila se realityjem za žene koje vole žene, a onda izgubila fanove: ‘Ja sam queer!‘

Dannii je izjavila kako je ‘nadrealno‘ da do sada nije bilo mjesta za lezbijke i biseksualne žene u ‘reality‘ svijetu

Dannii Minogue

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Australska je pjevačica, glumica i modna dizajnerica Danni Minogue preplavile su emocije na predstavljanju nove emisije u kojoj žene upoznaju žene, a koja se naziva "I Kissed A Girl", gdje je izjavila da se identificira kao queer, javlja Daily Mail.

Ovog svibnja, na ekranima će deset slobodnih žena, koje žive zajedno u luksuznoj talijanskoj kući, tražiti svoju romansu. Serija od 10 epizoda nastavlja se na gay mušku verziju serije "I Kissed A Boy". Dannii je izjavila kako je ‘nadrealno‘ da do sada nije bilo emisije specijalizirane za lezbijke i biseksualne žene.

"Ovo je od iznimne važnosti. Za gay cure nije bilo mjesta u svijetu ‘realityja‘. Potrebno nam je ovo. Nadam se da ima zainteresiranih duž cijele države", rekla je Minogue.

Na predstavljanju je slavna Australka, inače sestra džepne venere Kylie Minogue, koja je odmah curama zapela za oko, također obznanila da se od nedavno identificira kao queer osoba. "Identificiram se kao queer na čudan način", rekla je.

Nakon što je Amy, jedna od natjecateljica, komentirala kako je Dannii ‘baš njezin tip‘, pjevačicu su upitali uzvraća li joj simpatije.

"Cure, prezgodne ste. Znate to i meni se to sviđa. Zbog toga sam ovdje. Je li to važeći odgovor?", odgovorila je Dannii, ne skrivajući osmijeh na licu.

image

‘I Kissed A Boy‘, emisija za upoznavanje gay muškaraca

Instagram/Dannii Minogue

Pjevačica je također otkrila da je izgubila nekolicinu obožavatelja nakon što je počela voditi ‘I Kissed A Boy‘, a dodala je i da bi voljela da emisija osvoji više nagrada.

"Očito želim da ovo dobro prođe. Stavili smo sve na kocku. Nadam se da će biti još emisija ovog tipa i da će više djevojaka imati priliku doživjeti ovo iskustvo", rekla je. "Vi ste, djevojke, tako hrabre i nevjerojatne i donijele ste toliko toga. Nikada ne bih mogla učiniti ono što ste vi", izjavila je.

"Uvijek ću biti zadivljena onime što smo ostvarili. Tako sam ponosna. Koračamo naprijed i prva smo grupa gay djevojaka koje zauzimaju ovaj prostor - to nije mala stvar", zaključila je.

Podsjetimo, ranije ovog tjedna otkriveno je deset pojedinačnih natjecateljica. Obožavatelji nisu skrivali oduševljenje nakon prve najave ove vrste emisije za upoznavanje.

"Moje ime je Cupid i ove godine ciljam ljubavne mete u Italiji... ovaj put za djevojke", objavila je na društvenim mrežama, najavljujući izlazak prvih epizoda.

Producenti su obećali da će nova reality emisija "servirati dramu, razbiti stereotipe i donijeti više obrata nego ikada." Parovi se spajaju na temelju onoga što traže od partnera, a njihova kemija se odmah testira kako bi se vidjelo hoće li prvi poljubac dovesti do ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:41