U LUKSUZNOM HOTELU

Žestoka svađa Britney i kontroverznog dečka, intervenirala i hitna: Pjevačicu izveli bosu i u donjem rublju, omotanu dekom

Izvori potvrđuju da je Britney sada kod kuće i na sigurnom, iako je prema izvješću jedna ženska odrasla osoba ozlijeđena

Britney Spears i Paul Richard Soliz

 Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Hitne službe morale su reagirati na incident između Britney Spears i njezina dečka Paula Richarda Soliza u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu u četvrtak rano ujutro, potvrđuje Page Six. Izvori tvrde da je došlo do svađe između para dok su bili u luksuznom hotelu. Glasnogovornik Vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey potvrđuje za Page Six da je hitna pomoć pozvana u Chateau Marmont oko 12:42 ujutro.

"Primili smo poziv 911 s informacijom o ozlijeđenoj odrasloj ženskoj osobi", kaže predstavnik vatrogasaca Los Angelesa. "Pozivatelj nije imao puno informacija o ozljedi. Poslali smo jedno vozilo na mjesto događaja."

Vozilo hitne pomoći stiglo je na mjesto događaja do 1:17 ujutro. Na poziv su reagirali samo vatrogasci, a policije nije bilo na terenu, prenose strani mediji.

Izvor je za Page Six rekao da je Spears, koja živi u obližnjem Thousand Oaksu u Kaliforniji, napustila hotel uz osiguranje i da je "sada kod kuće i na sigurnom". Odvojeni izvor blizak Spears (42) potvrđuje: "Ona je kod kuće i dobro je." Viđena je kako izlazi iz hotela bosa, u donjem rublju, umotana u deku dok pritom drži jastuk u rukama.

Nakon incidenta, izvori su za Page Six ekskluzivno rekli da su prijatelji pjevačice još uvijek jako zabrinuti zbog njezine veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vijest od samog početka."

image

Paul Richard Soliz

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

U kolovozu 2023. počelo se pisati da se Spears "zbližava" sa Solizom, svojim bivšim održavateljem domaćinstva, ali upućeni su u to vrijeme također izjavili da su zabrinuti s obzirom na njegovu kriminalnu prošlost. Sudski zapisi, koje je Page Six prethodno dobio, pokazuju da je optužen za više prekršaja, pa čak i za kazneno djelo posjedovanja vatrenog oružja.

U srijedu se finalizirao razvod između Spears i njezina bivšeg supruga Sama Asgharija. Par je prekinuo u kolovozu prošle godine nakon 14 mjeseci braka.

"Britney okreće novu stranicu", rekao je izvor za Page Six ranije u četvrtak, te dodao da je razvod finaliziran "prijateljski" s obzirom na "strog predbračni ugovor".

image

Britney Spears i Sam Asghari

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Spears je također nedavno postigla nagodbu sa svojim otuđenim ocem, Jamiejem Spearsom, u njihovom slučaju skrbništva, što im je omogućilo da izbjegnu suđenje u već 13-godišnjoj borbi.

Jamie (71) postao je Britneyin skrbnik 2008., a sudac iz Los Angelesa je to skrbništvo ukinuo u studenom 2021. Otkako se ponovno slobodna upravljati svojim životom, Britney je svoje financije, koje se procjenjuju na 60 milijuna dolara, trošila na raskošne odmore, rekli su izvori za Page Six ranije ovog tjedna.

"Ona nema pojma o novcu", rekao je jedan izvor. "Više od desetljeća drugi su ljudi bili zaduženi za njezine bankovne račune, a svaka se kupnja morala prijaviti sudu, čak i ako se radilo samo o kutiji žvakaćih guma. Ali sada je sama."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:48