Sergej Jakirović i Željko Sopić

 Foto: Cropix, Ilustracija:sn
SPECIJALNA VAR SOBA

Samo na SN odmah nakon derbija na Rujevici. Uživo u studiju donosimo prve analize i komentare

Odmah po završetku utakmice između Rijeke i Dinama, Sportske novosti će emitirati podcast ‘VAR soba‘
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2024. 08:24

Turbulentna SuperSport HNL sezona u nedjelju će imati svoj vrhunac. Derbi utakmica između Dinama i Rijeke, prve dvije momčadi na tablici, neće zaključiti prvenstvo jer nakon ovog ima još tri kola, ali bi mogla odgovoriti na pitanje tko će biti prvak.

Dinamo i Rijeka vode veliku borbu za naslov prvaka Hrvatske, a nakon prošlog kola Modri su preuzeli vrh tablice sa 72 boda, jednim više od Rijeke. Pobjedom bi Dinamo otišao na velika četiri boda razlike i napravio veliki korak prema obrani naslova. U slučaju slavlja Rijeke, momčad Željka Sopića bi imala pole position za posljednja tri kola, a remi bi ostavio stvari na istoj udaljenosti kao što je to sada.

Tijekom sezone ponedjeljkom ste na Sportskim novostima gledali naš podcast ‘VAR soba‘ u kojem smo analizirali sve zanimljivosti oko SuperSport HNL. S obzirom na važnost ove utakmice, ‘VAR sobu‘ ovaj put gledamo odmah nakon završetka utakmice na Rujevici. Izravno na portalu Sportskih novosti i na našem YouTube kanalu voditelj Marko Crnjak s urednicima i analitičarima Sportskih novosti i Jutarnjeg lista provest će vas kroz sve stvari koje će se događati na Rujevici. Priključite nam se s početkom u 21.45.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 08:25