BUKTINJA NA SV. DUHU

Prolaznici čuli eksplozije, iz garaže je sukljao gusti dim. Kad su stigli, vatrogasci su imali što za vidjeti...

U požaru koji su primijetili prolaznici srećom nitko nije ozlijeđen, a u opožarenoj garaži su se nalazile razne pohranjene stvari

požar garaže na Svetom Duhu

 .

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima jučer u popodnevnim satima dimilo se u metalnoj montažnoj garaži u Ulici Sveti Duh na zagrebačkom Črnomercu. Dojavu o požaru vatrogasci i policija dobili su oko 16 sati nakon što su sukljanje dima uočili prolaznici.

image

požar garaže na Svetom Duhu

image

požar na Svetom Duhu

Vatru su vrlo brzo zagrebački vatrogasci, nakon što su se uspjeli probiti kroz gradski metež, stavili pod kontrolu i dogasili potom sve što je unutra bilo opožareno. Kako doznajemo, iz garaže ih je dočekalo pucketanje i lagane eksplozije, pretpostavlja se manjih spremnika boje ili sprejeva pod tlakom.

image

požar garaže na Svetom Duhu

A toga je bilo dosta jer su u garaži bili pohranjeni razni predmeti šarolikog spektra materijala počevši od alata. Požar je zahvatio i drugu garažu, a sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nije bilo i radi se o većoj materijalnoj šteti.

image

požar garaže na Svetom Duhu

Iz PU zagrebačke kažu da je požar izbio u garaži 39-godišnjakinje kojom prilikom su izgorjeli razni predmeti te da će po dovršetku očevida biti poznat uzrok radi kojeg je došlo do izbijanja vatre.

image

požar garaže na Svetom Duhu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:39