STRAVA U NJEMAČKOJ

VIDEO: OD MALIH NOGU MAŠTAO JE O TOME DA GA NETKO POJEDE Pročitajte najbolesniju priču godine

Službenik njemačke policije, poznat samo kao Detlev G. (55), optužen je da je ubio i razrezao na komade 59-godišnjeg muškarca iz Hanovera kojeg je upoznao na fetišističkoj internetskoj stranici o kanibalizmu, a koji je navodno od mladosti maštao o tome da ga netko ubije i pojede.

Policija je izvijestila kako je žrtvu mučio, ubio i izmasakrirao te dijelove tijela zakopao u vrtu svog doma u blizini Dresdena.

U policiji je radio kao stručjak za analizu rukopisa, a uhićen je na svom radnom mjestu.

Istražiteljima je kazao kako je žrtvi zario nož u grlo 4. studenog, kada su se po prvi put sreli. Potom je raskomadao njegovo tijelo.

Policija je 59-godišnjaka počela tražiti nakon što je 11. studenog prijavljen njegov nestanak i tada su saznali za njegovu mazohističku želju. Trenutno provjeravaju da li neki dijelovi tijela nedostaju ili su pojedeni, što napadač negira.

Ubojstvo se dogodilo mjesec dana nakon što se dvojac upoznao preko Interenta na stranici na kojoj je opisano kako se bavi 'egzotičnim mesom'.

- Kazao je kako je čvojek želio da ga ubije, a on mu je ispunio želju - kazao je ubojica.

Njemački mediji izvješćuju kako je ubojica prethodno bio oženjen, no da se rastao i potom započeo vezu sa muškarcem. Tužitelji napominju kako osumnjičeni nije spominjao je li imao seksualne odnose za žrtvom prije ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:38