SA STRAHOM U SKOPLJE

'MAKEDONCI SU OZBILJNA MOMČAD, TEK SMO SAD VIDJELI NJIHOVU PRAVU SNAGU' Tudor o Turnovu

 Tom Dubravec/CROPIX

Prva europska utakmica za Hajduk nije mogla bolje početi, momčad Igora Tudora povela je iz prve akcije kada je Bencun glavom u mrežu skrenuo precizan ubačaj Mikanovića. Dojam je bio da ća nakon toga Hajduku biti mnogo lakše izboriti pobjedu, ali iskusni Makedonci su ubrzo pokazali da nisu bezopasan protivnik.

- Bili smo bolji protivnik, nakon prikazanog mislim da smo zaslužili pobjedu, Oni su ozbiljna momčad, koliko god smo ih dobro analizirali danas smo tek vidjeli njihovu pravu snagu. Procjene da ćemo dobiti lako nisu nam išle u korist, to nije bilo realno, A to je utjecalo na momke. Međutim, moram igračima odati priznanje na pobjedi, nije to bila naša najbolja utakmica, a opet smo na kraju pobijedili - rekao je Igor Tudor nakon utakmice.

- Neizvjesna utakmica, možda je za neke iznenađenje, ali za nas nije . Imali smo 1:1 s čime bi bili zadovoljni, ali pala nam je koncentracija u zadnjih deset minuta. Iskreno,očekivao sam više od Hajduka, ali mlada je to momčad, neiskusni su i igrali su previše naivno s dugim pasovima i beskrajnm dodavanjma, što nije bilo opasno za nas. Čekali smo kontre, imali tri zicera u cijeloj utakmici i na kraju aktivan rezultat. Daje nam pravo da vjerujemo u prolaz, uzvrat će biti neizvjestan, pokazali smo da nismo slučajno ovdje“- rekao je sportski direktor gostiju Šefki Arifovski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:29