SKRADIN - Odmorište "Krka" na autocesti Zagreb - Split kod Skradina nakon titule najljepšeg odmorišta na autocestama Europe proteklog je vikenda postalo jedinim europskim odmorištem s vrhunskim ala carte restoranom te restoranom s izvornim pučkim specijalitetima.
Zakupac odmorišta "Krka" i tamošnjeg istoimenog restorana, Ivan Kovilić, poduzetnik iz Skradina, odlučio je to neobično odmorište uz cestu pretvoriti u gastronomski centar i kultno okupljalište gurmana. Na prezentaciji nove gastroponude odmorišta "Krka" proteklog se vikenda okupilo više od 200 uzvanika.
• specijaliteti od tartufa
• delicije od morskih i slatkovodnih riba
• delicije od plodova mora
• specijaliteti od bifteka
• desetak vrsta carpacia
• vrhunska mesna jela
• dalmatinska pučka kuhinja
• janjetina s ražnja
• prasetina s ražnja
• kozletina s ražnja
• tuka, pivac i teletina ispod peke
To je vjerojatno jedinstven slučaj da jedno odmorište uz autocestu postane poprištem prestižnog društvenog događaja.
Sudeći po prezentaciji, putnici će od sada na odmorištu "Krka" moći uživati u specijalitetima od tartufa, delicijama od morskih i slatkovodnih riba te delicijama od plodova mora, nekoliko zanimljivih specijaliteta od bifteka, desetak vrsta carpacia, mesnim jelima u rangu vrhunskih europskih restorana, ali i nadaleko poznatoj dalmatinskoj pučkoj kuhinji.
Na odmorištu "Krka" može se, naime, 24 sata dnevno 365 dana godišnje uživati u janjetini, prasetini i kozletini s ražnja, te tuki, pivcu i teletini ispod peke.
Posebnost je janjetima i kozletina s ekoetiketom koju uzgaja obiteljsko gospodarstvo Validžić iz Oklaja. Uz restoran je otvorena i bogata vinoteka kojom dominiraju vina lokalnih proizvođača.
Stanko Ferić
Zakupac odmorišta "Krka" i tamošnjeg istoimenog restorana, Ivan Kovilić, poduzetnik iz Skradina, odlučio je to neobično odmorište uz cestu pretvoriti u gastronomski centar i kultno okupljalište gurmana. Na prezentaciji nove gastroponude odmorišta "Krka" proteklog se vikenda okupilo više od 200 uzvanika.
• specijaliteti od tartufa
• delicije od morskih i slatkovodnih riba
• delicije od plodova mora
• specijaliteti od bifteka
• desetak vrsta carpacia
• vrhunska mesna jela
• dalmatinska pučka kuhinja
• janjetina s ražnja
• prasetina s ražnja
• kozletina s ražnja
• tuka, pivac i teletina ispod peke
Specijaliteti
|
Sudeći po prezentaciji, putnici će od sada na odmorištu "Krka" moći uživati u specijalitetima od tartufa, delicijama od morskih i slatkovodnih riba te delicijama od plodova mora, nekoliko zanimljivih specijaliteta od bifteka, desetak vrsta carpacia, mesnim jelima u rangu vrhunskih europskih restorana, ali i nadaleko poznatoj dalmatinskoj pučkoj kuhinji.
Na odmorištu "Krka" može se, naime, 24 sata dnevno 365 dana godišnje uživati u janjetini, prasetini i kozletini s ražnja, te tuki, pivcu i teletini ispod peke.
Posebnost je janjetima i kozletina s ekoetiketom koju uzgaja obiteljsko gospodarstvo Validžić iz Oklaja. Uz restoran je otvorena i bogata vinoteka kojom dominiraju vina lokalnih proizvođača.
Stanko Ferić
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....