TEŠKO OZLIJEĐEN

TEŠKA NESREĆA U ZAGREBU Dekan fakulteta u Novom Sadu pokosio pješaka službenim autom

Zagreb, 150313.Policijska postaja, Heinzelova ulica.Izvrsni predsjednik Dinama Zdravko Mamic u poslijepodnevnim satima priveden je u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici zbog danasnjih uvreda upucenih Zeljku Jovanovicu, ministru znanosti, obrazovanja i sporta.Zupanijsko drzavno odvjetnistvo Mamica navodno tereti prema clanku Kaznenog zakona koji se odnosi na javno poticanje na nasilje i mrznju.Za vrijeme obavijesnog razgovora Zdravka Mamica, u policijsku postaju u Heinzelovoj stiglo je vozilo Hitne pomoci. Nije poznato jesu li dosli zbog Zdravka Mamica.Na fotografiji: vozilo Hitne pomoci dolazi ispred policijske postaje.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

Dekan novosadskog Fakulteta tehničkih nauka Rade Doroslovački (60) prouzročio je prometnu nesreću ispred zagrebačkog hotela International kojom prilikom je, zbog vlastite nepažnje, naletio na pješaka i teško ga ozlijedio.

U teškom stanju sa nekoliko prijeloma, 38-godišnji pješak K.M. kolima je Hitne pomoći prevezen u Kliniku za traumatologiju na sanaciju prijeloma kosti, a policija je pristigla na mjesto događaja radi obavljanja očevida.

Kako doznajemo, novosadski dekan je u četvrtak oko 20 sati vozio službenu Škodu superb srbijanskih nacionalnih oznaka u vlasništvu fakulteta po Miramarskoj ulici u smjeru juga te je dolaskom do kućnog broja 24. vozilo naglo zaustavio i iz, samo njemu poznatog razloga, krenuo voziti u natrag.

Pritom nije ni slutio da mu je iza automobila pješak koji je, pak, cestu prelazio udaljen više od 50 metara od pješačkog prijelaza. Je li u pitanju trenutak nepažnje, rastrojenosti ili nešto treće, nije poznato. Kako bilo, doktor matematičkih nauka Doroslovački podvrgnut je alkotestu koji je bio negativan te će protiv njega uslijediti odgovarajuće sankcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 10:26