MATT WINKELMEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA MATT WINKELMEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
NJEZINA TAJNA

Slavna pjevačica i voditeljica izgubila gotovo 30 kilograma: "Nisam smršavjela zahvaljujući Ozempicu"

Američka glazbenica i televizijska voditeljica Kelly Clarkson u showu Whoopi Goldberg otkrila je kako je napokon dobila svoju bitku s kilogramima.

Američka glazbenica i televizijska voditeljica Kelly Clarkson u showu Whoopi Goldberg otkrila je kako je napokon dobila svoju bitku s kilogramima.

Američka televizijska voditeljica, pjevačica i glumica, 42-godišnja Kelly Clarkson proslavila se kao pobjednica prve sezone američkog talent showa "Američki idol", a osim njezinih uspona i padova u showbiznisu javnost je s velikom pozornošću pratila i Kellynu borbu s kilogramima.

U svojoj, kako sama kaže, najgoroj fazi Kelly Clarkson je težila više od stotinu kilograma, što je mnogo za inače sitnu voditeljicu, koja je visoka svega 157 centimetara. Nakon brojnih bezuspješnih pokušaja, koji su uključivali i ugradnju želučanog balona za mršavljenje, lani je odlučila ponovno započeti bitku mršavljenja s ciljem da je ovaj put uistinu dobije.

image

Kelly Clarkson pohvalila se novom figurom na dodjeli Grammyja

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Mnogi su vjerovali da je Kelly Clarkson, nakon što se njezina tjelesna težina u nekoliko mjeseci istopila, koristila Ozempic, lijek namijenjen dijabetičarima koji brojne zvijezde koriste kao čarobnu formulu za brzo mršavljenje. No, u emisiji svoje kolegice Whoopi Goldberg otkrila je kako kilograme nije izgubila uz pomoć Ozempica, nego drugog lijeka koji joj je prepisao njezin liječnik.

image

Kelly Clarkson godinama se bori s kilogramima

JOSE PEREZ/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

"Javila sam mu se zbog pogoršane krvne slike, koja je pokazala da je u mom tijelu nešto sistemski krivo. No, terapija je uspjela, a jedan od njezinih usputnih benefita je i moj gubitak kilograma. No, to se nije dogodilo preko noći i samo zahvaljujući nekom čudotvornom lijeku. Za to je najzaslužnija promjena mojih svakodnevnih navika, u koje sam uključila mnogo više kretanja i vježbanje pod nadzorom osobnog trenera i strog režim prehrane", ispričala je Kelly Clarkson.

Kako je Clarkson podrijetlom Teksašanka - pola u šali, pola u zbilji - rekla je da za nju nije dolazila u obzir dijetna prehrana bez mesa, pa se na kraju odlučila za proteinsku prehranu s minimalnim unosom ugljikohidrata.

image

Kelly Clarkson proslavila se kao pobjednica showa "Američki idol"

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Sve vegetarijance molim da smanje ton i unaprijed im se ispričavam, ali tanjur bez mesa za mene nikada nije bio opcija", izjavila je Kelly Clarkson i dodala da svoju sadašnju težinu održava dugim šetnjama.

"Umjesto da se vozim taksijem ili koristim dizalo u zgradi - hodam. Ako mene pitate to je najbolji i najefikasniji način da održite liniju. Naravno da se tijelo u početku buni, da gubite dah i da vam je teško, ali za par tjedana nove životne navike postanu vaš novi standard i više vam ništa nije teško", zaključila je Kelly Clarkson.

image

Kelly Clarkson, Kelsea Ballerini and Carley Pearce na koncertu u Nashvilleu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
16. svibanj 2024 16:38