UTUČENI ARGENTINAC

Del Potro moli lopova: 'Vrati mi krunicu, zadrži sve ostalo'

Velika je čast imati nešto blagoslovljeno od Pape. Više se ne mogu moliti s tom krunicom, ali sjećanje na taj dan i susret s njime mi nitko ne može oduzeti - rekao je Del Potro
 afp

Prošloga je tjedna na pariškom željezničkom kolodvoru opljačkan argentinski tenisač Juan Martin Del Potro, a jedna od stvari koju mu je bezobrazni lopov ukrao je krunica posvećena od strane pape Franje. Peti je tenisač svijeta poznat po tome da je veliki vjernik, te ga i dan danas gubitak te krunice najviše boli.

- Oduzet mi je dio života. Nemoguće mi je ne misliti o tome. Boli me jako. Velika je čast imati nešto blagoslovljeno od Pape. Više se ne mogu moliti s tom krunicom, ali sjećanje na taj dan i susret s njime mi nitko ne može oduzeti – rekao je Del Potro pa zavapio.

- Imam jednu želju, molim te, vrati mi krunicu. Uzmi sve druge stvari, ali vrati mi osobne stvari. Teško mi je uživati u ovom predivnom i velikom turniru bez svih tih stvari – rekao je Argentinac.

Del Potro je u prvom susretu skupine B na završnom ATP World Tour Finalsu slavio protiv Richarda Gasqueta sa 6-7, 6-3, 7-5.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:09