NOVI IZAZOVI

Iz ‘Dobro jutro Hrvatska‘ otišao popularni znalac, seli daleko! Zlata i Meštar: Nadamo se da se ne opraštamo zauvijek...

Dobro jutro Hrvatska, Davor Meštrović i Zlata Muck

 Facebook/
Za oproštaj se fotografirao s voditeljima Zlatom Muck Sušec i Davorom Meštrovićem, koji nisu skrivali žaljenje zbog rastanka

"Sada i on kreće u nove životne i profesionalne izazove, pa se zasad, nadamo se ne zauvijek, opraštamo. Sretno i očekujemo pokoje javljanje iz novog doma", objavila je ekipa HTV-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" na svome Facebook profilu.

Ondje su otkrili, naime, da se opraštaju od svog omiljenog suradnika, filmskog kritičara Daniela Rafaelića.

Kako su otkrili, na HTV-u više nećemo gledati ovog filmskog znalca, koji je gledatelje, ali i kolege sa seta, učio je o filmu dugih 11 godina.

Rafaelić je u međuvremenu, naime, stekao doktorat iz egiptologije i kreće u avanturu na obali Nila.

Za oproštaj se fotografirao s voditeljima Zlatom Muck Sušec i Davorom Meštrovićem, koji nisu skrivali žaljenje zbog rastanka.

"Samo je filmski izrežirana fotografija dostojna oproštaja od našeg dragog filmskog znalca, kolege i prijatelja Daniela Rafaelića. Od rujna 2013. godine je naš suradnik, njegova Mala škola filma mnogima je otvorila vrata sedme umjetnosti, na ležerniji i zabavan, ali stručan način. Želimo mu puno sreće i uspjeha!", istaknuli su na društvenim mrežama emisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:40