VIRALNI HIT

Beograđanke slučajno zamijenile kapute u kafiću - a onda je uslijedio neviđeni okršaj!

Svađa dvije Beograđanke

 AFP/Twitter
Pregovori su trajali i trajali. Kada su se napokon dogovorile i našle, jedna je dobila oštećen kaput

Dvije Beograđanke postale su viralni hit na društvenim mrežama svojom prepirkom. Naime, na odlasku iz kafića zabunom su zamijenile kapute, a kada su došle jedna do druge nisu se mogle dogovoriti za mjesto na kojemu će se naći. Jedna je iz osvete zbog nemogućnosti dogovora napravila nešto neočekivano.

Zamjena kaputa dogodila se slučajno u petak u jednom kafiću u Beogradu. Jedna od djevojaka ostavila je broj konobarima u nadi da će se druga pojaviti i kontaktirati je – a to se i dogodilo. Kada su stupile u kontakt, imale su problem oko dogovora gdje će se naći i razmijeniti stvari, a jedna od njih sve je to objavila na Twitteru.

Prvo je predložila da se nađu na jednoj lokaciji u 17 sati, drugoj to nije odgovaralo zbog prometnog kolapsa u gradu pa je došla na ideju da pošalje prijateljicu koja živi u blizini, međutim, ni prijateljica nije mogla. Zatim je jedna promijenila lokaciju, ali to opet drugoj nije odgovaralo. Treća lokacija je bila tramvajska stanica, na koju jedna od njih nije mogla doći.

Razrezala kaput iz inata

Pregovori su trajali i trajali. Kada su se napokon dogovorile i našle, jedna je dobila oštećen kaput, odnosno, izrezan s unutrašnje strane, a djevojka koja je to napravila javno se pohvalila na Instagramu. Navodno je to napravila jer su pregovori oko lokacije trajali predugo i na kraju se morala prilagoditi drugoj djevojci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 16:08