ADRIATIC KAMPOVI

ADRIATIC KAMPOVI Rezervirajte mobilnu kućicu na samoj plaži!

Jedna ste od onih osoba koja obožava prirodu, jadransku obalu, šum mora i ljeti bi najradije spavali na plaži? Kod hotela jednostavno ne volite njihovu veličinu, gužvu, masovnost i što jednostavno nemate svoj mir? U mladosti ste kampirali s roditeljima i tada su vam ljeta bila najdraža? Tišina i hladnoća šume u vrućim ljetnim danima nezamjenjiva vam je, a intimnost atmosfere koju imate na svojoj parceli i u svom šatoru nešto je o čemu maštate i dalje? Ipak, auto kućicu koju su nekada imali svi, Vaša obitelj nema već desetljećima, a vi jednostavno niste više za gradnju šatora, spavanje na vreći na podu i jednostavno volite luksuz koji vam apartman ili hotel pruža? Najradije biste da vam netko izgradi malu kućicu uz more, na samoj plaži kako bi nesmetano uživali u blagodatima hrvatske obale, a opet da kućica ima sve ono bez čega danas ne možemo: kupaonicu s tušem i wc-om, kuhinju s frižiderom i štednjakom, klimu i, naravno, televiziju – onda ste na pravom mjestu!

Od ovog ljeta Hrvatska turistička ponuda ima baš to, luksuzne mobilne kućice smještene u kampu odmah uz more i to na rajskoj i vrlo popularnoj destinaciji u Dalmaciji - Kampu Perna koji se nalazi na poluotoku Pelješcu, nedaleko od Orebića.

Odmor na ovakvom mjestu definitivno je odmor za sve koji žele kompletan doživljaj prirode, ali se istovremeno ne žele odreći komocije i komfora. Kampiranje u mobilnim kućicama može se usporediti s kampiranjem u prirodi uz udobnost vlastitog doma. Ove kućice od 32 kvadratna metra i natkrivenom terasom, idealne su i za obitelji i za mlađu kampersku ekipu jer, ovisno o modelu, primaju do 6 osoba i kao što smo rekli, sadrže sve potrebno za udoban i opuštajući odmor. Kućice su pet friendly!

Inače, Pelješac je poznat po svojoj atraktivnoj gastro ponudi pa tako posjetiti ovaj drugi po veličini hrvatski poluotok, a ne vidjeti pelješke vinograde i nepcima ne priuštiti zadovoljstvo kušanja vrhunskih vina jednostavno je nemoguće. Mobilne kućice kampa Perna smjestile su se točno uz pelješku vinsku cestu pa se iz njih idealno uputiti starom Napoleonovom cestom uz koju se nalaze brojni spomenici nulte kategorije što joj dodatno podiže vrijednost i daje na značaju. Kvalitetno tlo i blagotvorno dalmatinsko sunce omogućili su vinovoj lozi rađanje bogatih grozdova od kojih se tradicionalno proizvode najznamenitija hrvatska crna vina porijeklom s pelješkog poluotoka (Plavac, Pelješac i Postup).

Neki od vinskih podruma koje morate posjetiti na Pelješcu su: Miloš, Grgić, Korta Katarina, Skaramuča, Madirazza, Matuško, Miličić, Mrgudić, Radović, Putniković, također, predlažemo posjet solani „Ston“ koja proizvodi prirodnu i ekološki čistu sol na još uvijek tradicionalan način, te naravno, nezaobilazne školjke u nekom od restorana u Stonu ili Malom Stonu.

Ukoliko svoj godišnji odmor želite provesti u prirodi, okruženi zelenilom i čuti opuštajući šum mora, te osjetiti miris borove šume, a preferirate komforan i kvalitetan smještaj, uživate u domaćoj spizi i dobroj kapljici, tada su mobilne kućice idealan izbor za vaš savršen odmor na moru, a sve informacije o rezervacijama naći ćete OVDJE .

http://www.mobilnekucicehrvatska.com/fotogalerije.aspx

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:22