LIBIJAC I DALJE U IGRI

RIJEKA ŽELI VRATARA I OFENZIVNOG VEZNJAKA Za Libijca Mohameda El Monira Jagodini traži 500.000 eura!

U Partizanu tvrde da je sve riješeno, Libijac stiže, no predsjednik Jagodine nudi drugu verziju
 fkjagodina.org.rs

U Rijeci vlada zatišje. Pred buru?! Igrači su u svojim domovima, uživaju u blagdanskom ozračju u ovo malo odmora što su dobili. Jer je već 5. siječnja zajednička večera, a drugo jutro prvi trening na Kvarneru. Ali, četiri čovjeka s Kantride otisnuli su se na dalek put u Dubai gdje se održava Globe Social Awards. Damir Mišković, Dean Šćulac, Srećko Juričić i Matjaž Kek... Riječki 'Fantastic Four’! Dakle, dok se (barem) sportski direktor ne vrati u Rijeku, neće biti novih potpisa. Tko zna, možda se nešto dogovori u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, dolje je i Dinamova delegacija, prošlu zimu stigao je, recimo, Alispahić.

Kantrida traži lijevog beka, vrlo vjerojatno golmana, a moguće i ofenzivnog veznjaka, iako on nije neka 'hitnoća’. Već davno spominjani Makedonac Urdinov kaže da ima ponudu drugog hrvatskog kluba, a pravo je pitanje što se događa s Mohamedom El Monirom? Možda to ni on sam ne zna...

U Partizanu tvrde da je sve riješeno, Libijac stiže, a Crnogorac Volkov već ljubi izlazna vrata. Menadžer Bazić potvrđuje priču, kaže da je potrebno tek još usuglasiti uvjete ugovora. Goran Milanović, predsjednik Jagodine nudi drugu verziju. Dogovora nema, ni s Partizanom ni s Rijekom ni s Mechelenom (novi klub u licitaciji), iako su razgovori postojali.

“Prodaja nije nužnost, a tko želi 21-godišnjeg lijevog beka, neka nam ponudi - 500.000 eura!”

Velika cijena za igrača kojem istječe ugovor na ljeto?

“Nije problem, prosjedit će proljeće ako mu je to u interesu”, tvrdi Milanović.

E sad, to već 'smrdi’ na pumpanje cijene preko srpskih medija...

Rijeka? Već 19. prosinca je, navodno, “bilo sve dogovoreno”, čekao se samo potpis ugovora. Milan Radović ga je gledali te uskliknuo “kupuj odmah!”. El Monir trenutačno je u Tripoliju, čeka 2014. godinu, ali možda i vizu za Hrvatsku i Kantridu, a partizanovci žele poremetiti taj telefonski stisak ruke! Ne bi baš sportski direktor 'bezveze’ rekao da je Libijac najbliži, iako imaju i još kandidate... Izgleda kako će se ta zamršena i zapetljana situacija rasplesti u prvim danima nove kalendarske godine i da će Rijeka na pripreme put Španjolske uzletjeti s novim lijevim bekom u zrakoplovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 08:50