HELEN DORON

Helen Doron Early English

Iskustva s Helen Doron školom

Iskustva s Helen Doron školom

Polaznici: Vito i mama Elvira

Moje dijete s oduševljenjem svaki put ide na engleski, jer u pravilu kroz igru (koja se sastoji od mnogobrojnog materijala, koji mene oduševe svojom kreativnošću, razne pjesmice), dijete nije ni svjesno da uči, tako da svima koji se premišljaju da upišu djecu kažem - sigurna sam da se nećete razočarati. Mi krećemo treću godinu za redom i nadamo se da ćemo ove godine uspjeti upisati i bracu Lena (3 god.) :))) Mi imamo samo riječi hvale za Helen Doron :))

Polaznici: Lara (tečaj Baby's Best Start) i mama Lucija

Larica loves English! Dapače, bolje joj ide od hrvatskog... Savladala je ozbiljnu terminologiju poput: ball, bubble, turtle, purple, red, blue, doggy, bath, bed, book, ear, eye, nose, knee, toe, baby, moon, star, apple, muffin, a sve je počelo s "up & down" iz Helen Doron pjesmice. Ne propušta priliku uživati sa svojim English materijalima, a za zabavno učenje u vrtu odlično posluži putni CD player: za glazbenu podlogu! Hugs and kisses from baby Lara & c u next year!

Polaznici: Lola (tečaj Baby's Best Start) i mama Ljupka

Lola ima 15 mjeseci i više od pola života ide na engleski. Na početku „školske godine“ bila je jedina djevojčica među pet dječaka godinu dana starijih od nje. Na engleskom je počela puzati, naučila piti iz bočice, mahati bye bye, prvi put bila u kazalištu, vidjela Djeda Mraza, proslavila prvi rođendan, prvi put se odlijepila od mame i pošla nekom drugom: teti Ani. Teta Ana, Niko, Ivano, Kristijan, Zvone, Ljupka i Marta spominju se u našoj kući svaki dan. Doduše, imamo nekoliko „problema“ na engleskom: Lola misli da je teta Ana samo njezina, teško podnosi satove na kojima nema aktivnost „the board“ i još teže to što je završna pjesmica dosadila svoj drugoj djeci osim njoj. I da, srijeda navečer, nakon engleskog, dan je kad nemamo ama baš nikakvih problema sa spavanjem.

Polaznici: Laura i mama Sanja

Svaki tjedan skupa pjevamo, plešemo, bojamo, pričamo i igramo se na satu engleskog jezika s našom najboljom tetom Ivanom i drugim prijateljima. A poslije sata zasluženo se odmaramo grickajući perece i pijući sokiće. Obožavamo ovu školicu i tužne smo što nam je u četvrtak posljednji sat. Ali čim se nakupamo i nauživamo u ljetu, evo nas na jesen ponovno u školi, jer je to najbolja školica u gradu i svima ju hvalimo. Bye, bye, see you soon ;-)

Polaznici: Laura i mama Simona

Sviđa mi se što se Helen Doron metoda primjenjuje u malim grupama te svako dijete čitav sat aktivno sudjeluje u odlično osmišljenim aktivnostima isključivo na engleskom jeziku. Pomagala u nastavi vrlo su kvalitetna i edukativna te, uz usvajanje engleskog jezika, općenito potiču dječju kreativnost i znatiželju. Dijete se na svakom satu susreće s različitim nastavnim pomagalima, koja prate sadržaje udžbenika i CDa. Najviše mi se sviđa što su odabrani prema interesu djece određene dobi (vile, čarobni štapići, životinje, zmajevi, dinosauri....) te se jezik usvaja u vrlo veseloj i djeci uzbudljivoj atmosferi. Udžbenici su zabavni, sadrže igre za razvoj fine motorike, grafomotorike, percepcije te podržavaju dječju spososbnost enciklopedijskog znanja. Učiteljica Maja, uz izvrstan engleski stručna je i u pedagoškom smislu te poznaje najnovija jezična i razvojna istraživanja, a njena velika motivacija i smisao za rad s djecom doprinijeli su zabavno i korisno provedenom vremenu.

Polaznice: Mia i mama Ivana

Mia obožava Sunny-a:-), mačka iz slikovnice. Kad smo krenuli na Baby's Best Start tečaj Mia nije znala pravo ni puzati, a sada iako još ima oskudni hrvatski vokabular govori dog i frog kada vidi spomenute životinjice..trči na run, a skače na jump. Mislim da je za njezinih godinu i pol to više nego odlično... A sve zahvaljujući teacherici Petri koja dovoljno pažnje posveti svakom djetetu te samoj Helen Doron metodi jer uči djecu povezivati stvari sa svijetom oko sebe...

Darujte svom djetetu poklon za cijeli život!

Želite se uvjeriti kako vaše dijete lako može naučiti engleski jezik i pri tome se zabaviti? Dođite na besplatan ogledni sat u najbliži Helen Doron centar - prijavite se putem naše web stranice ( www.helendoron.hr ) ili pozivom na:

Zagreb - Jarun 091 5784 755

Zagreb - Kruge 091 9209 988

Zagreb – Maksimir-Kvatrić 098 359 244

Zagreb - Novi Zagreb 091 5784 755

Zagreb - Ravnice 091 4548 446

Zagreb - Sigečica 0919209988

Zagreb - Sveti Duh 091 2514 430

Zagreb - Špansko 098 828 855

Zagreb - Zvonimirova 098359244

Samobor 091 6234005

Bjelovar 098871885

Dubrovnik 0998869107

Koprivnica 0992050858

Osijek 0958943286

Rijeka 0911596737

Split 0913133553

Velika Gorica 0915088391

Zadar 095 9069224

See you!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:07