TAJNA PRSTENA

Tamara Ecclestone ponovno zaručena?

Bogatu nasljednicu Tamaru Ecclestone paparazzi su ulovili u šopingu na Beverly Hillsu u društvu nepoznatog muškarca, a pažnju im je privukao veliki dijamantni prsten na lijevoj ruci mlade bogatašice.

U britanskim medijima odmah su krenula šaputanja da je Tamara nakon ljubavnog brodoloma opet pronašla ljubav i da su na pomolu nove zaruke. Ubrzo je otkriveno da je muškarac u njezinu društvu zgodni Scott Harvey-Nichols, menadžer u kompaniji Tamarinog tate Bernieja Ecclestonea.

Omarov kućni video

Britanski Daily Mail piše da je par zajedno bio i u Las Vegasu gdje su se odlično zabavili, a dobro su se proveli i u Los Angelesu. Tamara se prošle godine rastala od 38-godišnjeg Omara Khyamija s kojim je bila u vezi dvije i pol godine i planirali su zajednički život, kupili raskošnu kuću i pričali o djeci. No, ljubavna priča prilično je okrutno prekinuta kada je otkriveno da je Omar sudjelovao u snimanju kućnog videa.

Film poslan roditeljima

Da stvar bude gora, taj film je poslan Tamarinu ocu Bernieju i majci Slavici, pa je Tamara gledala film u društvu roditelja, a tako joj je istina o Omaru još teže pala. Odmah je s njim prekinula i dugo je bila potresena i razočarana zbog nesretne veze.

Teško se nosila i s rastavom svojih roditelja, pa je za Božić umjesto da se raduje bila potištena jer joj je nedostajala obitelj.

No, izgleda da je nova godina počela sretno. Otkako su u Los Angelesu, Tamara i Scott stalno su zajedno i komentiraju si profile na Twitteru, ali nisu spomenuli da su u vezi, kako tvrde tabloidi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2024 23:30