POZNATO LICE

Bivša misica, loto djevojka i kuma Iris Livaje privlačila pozornost u stožeru SDP-a: Tko je Lana Pavić?

Lana Pavić dopredsjednica je stranke Centar koji su SDP-ovi partneri, a sudjelovala je ranije i na prosvjedu protiv HDZ-a

Lana Pavić u stožeru SDP-a

 Boris Kovačev, Tomislav Krišto/Cropix

Sinoć je u izbornom stožeru SDP-a bila Lana Pavić (44), novinarka i poduzetnica poznata po brojnim javnim ulogama. Dopredsjednica je stranke Ivice Puljka Centar, koji su SDP-ovi partneri. Naši fotografi snimili su Lanu u izbornoj noći za koju je odjenula plavu košulju i ružičasti sako.

image

Lana Pavić u stožeru SDP-a

Boris Kovačev, Tomislav Krišto/Cropix
image

Lana Pavić u stožeru SDP-a

Tomislav Kristo/Cropix

Ružičasto je odjenula i na prosvjedu protiv HDZ-a koji se održao krajem ožujka gdje je Lana bila jedna od glavnih govornika. Nosila je ružičastu majicu i plavi sako.

image

Lana Pavić na prosvjedu protiv HDZ-a

Screenshot/

Lanu mnogi znaju kao bivšu misicu, loto djevojku, manekenku, novinarku i voditeljicu. Rođakinja je Puljkove supruge Marijane, a dopredsjednica Puljkove stranke Centar. Rodom je iz Splita, a u Zagrebu je završila postdiplomski studij politologije i tako postala doktorica znanosti.

image

Marijana Puljak i Lana Pavić u stožeru SDP-a

Boris Kovacev/Cropix

Lana, osim što je trenutno aktivna u politici, vlasnica je tvrtke za medijsku produkciju i marketing Mala produkcija d.o.o. U privatnom životu je majka i supruga.

image

Lana Pavić

Boris Kovacev/Cropix

Prije osam godina vjenčala se za Marka Kožula, a godinu kasnije dobili su djevojčicu Iris Luciju. Godine 2017. rodio im se sin Marko Aurelije. Iz prijašnjeg braka s Branimirom Brkljačem ima kćer Laru Bornu (17) koja je ranije bila influencerica.

image

Iris Livaja i Lana Pavić

Nikola Vilic/Cropix

Mnogi je znaju i kao kumu bivše manekenke Iris Rajčić kada se udavala za igrača Hajduka Marka Livaju. Iris je također bila kuma Lani kada se vjenčala s Kožulom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:30