PROŠLO JE 16 GODINA

Kristina Krepela prisjetila se snimanja hit serije, pratitelji je zasuli komplimentima: ‘Sad si još ljepša!‘

Krepela je uživala na proslavi RTL-ova 20. rođendana u Hrvatskoj, pa je podijelila i nekoliko fotografija iz serije

Kristina Krepela

 Josip Bandic/Cropix

Glumica Kristina Krepela bila je na RTL-ovoj proslavi 20 rođendana televizije čime se pohvalila na Instagramu. Osim što je podijelila fotografiju u crvenoj svečanoj haljini otvorenih ramena s detaljem mašne na grudima, prisjetila se jedne popularne serije u kojoj je imala ulogu.

"20 godina RTL televizije u Hrvatskoj i 16 godina od serije ‘Ne daj se, Nina!‘ Vrijeme leti", poručila je glumica uz niz fotografija na kojem je glumačka ekipa serije.

Obožavatelji su komentirali kako sada izgleda i bolje nego kad se snimala serija.

"Ja ne znam, istina je da si ti tad bila mlađa, ali ruku na srce, meni si sad puno ljepša", glasio je jedan od komentara.

Mnogi su se prisjetili kako su voljeli seriju "Ne daj se, Nina".

"Predobra serija. Gledala čak i reprize, nikad dosta. Stvarno ste bili svi top", "Meni baš bila super serija", "Serija je top", pisali su.

Podsjećamo, serija "Ne daj se, Nina" snimljena je po licenci jedne od najuspješnijih kolumbijskih telenovela "Yo soy Betty, la fea" autora Fernanda Gaitana. Imala je 52 epizode i s emitiranjem je završila 2008. godine. Uz Krepelu, u glavnim ulogama bili su Lana Gojak, Robert Kurbaša, Petar Ćiritović i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:52