POVJERILA SE KOLEGICI

‘Bogata razmaženka‘ Hollywooda otkrila zašto se nije ranije razvela: ‘To mi je bio najveći strah pa sam ostala dulje‘

Tori Spelling otkrila je bivšoj kolegici iz serije ‘Beverly Hills, 90210‘ čega se najviše boji kad su novi muškarci u pitanju

Tori Spelling

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Posrnula glumica i nekadašnja zvijezda popularne serije ‘Beverly Hills, 90210‘, Tori Spelling (50), ostala je "dulje" u braku sa svojim otuđenim suprugom Deanom McDermottom jer je bila nervozna oko pronalaska novog muškarca koji će poštovati njezin uspjeh.

"Jedan od mojih najvećih strahova, a to me možda i natjeralo da ostanem dulje u tom odnosu, jest da se osjećam kao da je u našem svijetu teško biti s muškarcem, a da se on ne osjeća nemuževno”, objasnila je glumica svojoj bivšoj kolegici Shannen Doherty iz serije "Beverly Hills, 90210" u epizodi Torina podcasta “misSpelling”.

"Ali to nije zbog nas, već zbog toga što jesmo i kako nas je društvo odredilo", dodala je Spelling.

"Mi nismo samo žene koje zarađuju novac. Mi smo žene koje imaju moć, mi smo žene koje imaju slavu. Ne znam drugačije. Osjećam se krivom", ispričala je kolegici Doherty. "Kao, kako ću ikada biti s muškarcem, a da se on ne osjeća manje od mene zbog mog statusa?"

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Kao odgovor, Doherty (53) je podsjetila svoju dugogodišnju prijateljicu da postoje i "muškarci koji imaju svoj status".

"Možda na nekom potpuno drugom polju. Možda muškarac koji je partner u jednoj od vrhunskih odvjetničkih tvrtki. Dakle, sve što je radio - išao je u školu, diplomirao, bio pripravnik, napredovao na ljestvici, pokazalo je da je stvarno vrijedan radnik, ustrajan i da dovoljno vjeruje u sebe da bi stigao tamo."

Ipak, Doherty je suosjećala sa Spelling i rekla da može biti teško "biti sa ženom koja može dobiti rezervaciju u bilo kojem restoranu."

Unatoč Dohertyjevim naporima da je utješi, autorica knjige "Spelling It Like It Is" nije se činila uvjerenom da će ikada pronaći muškarca koji bi bio ponosan na nju i da se zbog nje neće osjećati nemuževno.

Podsjetimo, Spelling je bila u braku s 47-godišnjim McDermottom 18 godina prije nego što je podnijela zahtjev za razvod u ožujku, navodeći "nepomirljive razlike" kao uzrok.

image

Shannen Doherty i Tori Spelling

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Spelling, koja je nedavno izjavila da joj nitko nije slomio srce od njezine tinejdžerske ljubavi Briana Austina Greena, navela je 17. lipnja 2023. kao datum njihovog prekida. U studenom prošle godine McDermott se prisjetio trenutka kad je sve bilo gotovo.

"Bila je to noć kada sam bjesnio na nju i djecu i ja sam vidio svjetlo, posljednji titraj plamena koji je nestao u njezinim očima", prisjetio se za Daily Mail.

Par ima petero djece - Liama (17), Stellu (15), Hattie (12), Finna (11) i Beau (7). McDermott je nastavio dalje s menadžericom prodaje Lily Calo. Prvi put su viđeni kako hodaju ruku pod ruku u Odjelu za socijalnu skrb u Los Angelesu u listopadu 2023.

Spelling je u međuvremenu viđena kako se ljubi s izvršnim direktorom za oglašavanje Ryanom Cramerom početkom studenog 2023., ali čini se da je njihova veza propala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 10:03