LJUBI 39 GODINA MLAĐEG

Glazbena diva otkrila zašto voli mlađe muškarce: ‘Ovi mojih godina svi su mrtvi. Rekla sam mu stari, ovo neće uspjeti...‘

"Kažem ti, ovo neće dobro ispasti...", govorila je Cher svom sadašnjem partneru na početku. No, prevarila se...

Cher i Alexander Edwards

 Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Sedamdesetsedmogodišnja glazbena diva Cher je u emisiji "The Jennifer Hudson Show" otkrila zašto izlazi s mlađim muškarcima, kao što je to i njezin trenutni dečko, 38-godišnji glazbeni producent Alexander Edwards. Pjevačica, koja je prošli tjedan primljena u Kuću slavnih rock & rolla, rekla je da je malo sramežljiva u društvu muškaraca.

image

Cher

The Jennifer Hudson Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/The Jennifer Hudson Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Razlog zašto izlazim s mladićima je taj što su muškarci mojih godina ili stariji svi mrtvi, a također su mi se uvijek bojali prići, dok su mlađi muškarci prilazili", prenosi New York Post riječi popularne pjevačice. Cher je čak otkrila da je jednom odbila spoj s glazbenom legendom Elvisom Presleyjem.

"To je bilo zato što sam bila nervozna i znala sam tko su ljudi oko njega. Nisu to bili loši ljudi, više sam bila nervozna zbog njegove reputacije", rekla je. Cher je svog sadašnjeg partnera, od kojeg je starija 39 godina, upoznala 2022. godine na tjednu mode u Parizu.

image

Alexander Edwards i Cher

Jesse Grant/Getty Images/Profimedia/Jesse Grant/getty Images/profimedia

Bio joj je privlačan odmah na prvi pogled, no Cher je glazbenom producentu prišla tek onda kada ju je prijatelj nagovorio. Spletom okolnosti našli su se na zajedničkoj fotografiji, koja je otvorila vrata njihovoj romansi. "Zamolio je mog prijatelja da mi pošalje našu fotografiju, ali on mu je rekao: ‘Ne, pošalji joj sam‘", ispričala je Cher.

Počeli su razmjenjivati poruke, no pjevačica je priznala da nije prestajala biti skeptična. "Stari, ovo neće uspjeti. Kažem ti, neće dobro ispasti. Jednostavno neće funkcionirati", kazala je Cher, ali glazbeni je producent u to odbio vjerovati. I, čini se, bio je u pravu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 12:38