‘NOVA‘ ALICE

Glumica zapanjila transformacijom nakon razvoda: Bivši joj se zaručio za 21 godinu mlađu, a ona izgubila 20 kg

Alice je također obećala svojim obožavateljima da će im otkriti kako je uspjela vratiti svoju ‘djevojačku kilažu‘

Alice Evans i Ioan Gruffudd

 Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia/Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bivša britansko-američka glumica Alice Evans pokazala je novu figuru nakon razvoda. Na svom Instagram profilu pohvalila se da je izgubila 20 kilograma, i to samo nekoliko tjedana nakon što je njezin bivši suprug Ioan Gruffudd zaprosio svoju novu djevojku Biancu Wallace.

Alice je također obećala svojim obožavateljima da će im otkriti kako je uspjela vratiti svoju ‘djevojačku kilažu‘, a njezini pratitelji su uvjereni da je jedan od tajnih ‘sastojaka‘ - inat.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Yui Mok/Pa Images/Profimedia/

Na fotografiji se vidi vidno mršavija Alice, a u prvom su planu njezine duge, vitke noge.

"Imaš najbolje noge ikad"; "Alice, ti si lijepa iznutra i nemoj to nikada zaboraviti", "Molim te, otkrij nam kako si uspjela izgubiti 20 kg za tako kratko vrijeme", "Mislila sam da je ovo tvoja kći, a onda sam pročitao opis", glasili su samo neki od komentara na njezinu objavu.

image

Alice Evans

Screenshot Instagram/alice Evans/

Podsjetimo, glumica se našla u središtu pozornosti zbog burnog razvoda od bivšeg supruga. Nedavno je također otkrila da je u teškoj financijskoj situaciji. Daily Mail je izvijestio da se svojim prijateljima požalila da ne može plaćati stanarinu i hranu, a također razmišlja da se zaposli u nekom kafiću kako bi zaradila za život. Razlog zašto trenutno nema novca leži u tome što je sav prihod potrošila na brakorazvodne parnice.

image

Alice Evans

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Alice Evans također je prije dvije godine doživjela životni slom nakon naizgled iznenadnog razvoda. "Tužne vijesti. Moj voljeni muž, moja srodna duša zadnjih 20 godina, Ioan Gruffudd, izjavio je da napušta svoju obitelj. Ja i naše male kćeri jako smo zbunjene i tužne. Nije nam dao drugi razlog osim onog da me više ne voli. Žao mi je", napisala je u siječnju 2021. na Twitteru, današnjem X-u. Nakon toga su uslijedila brojna druga ružna prepucavanja s bivšim suprugom.

Alice je, naime, teško palo kad je vidjela da je njezin bivši suprug sretan s drugom ženom, točnije s Biancom Wallace, australskom glumicom koja je 21 godinu mlađa od Alice. Nakon što je glumac javno objavio fotografiju s novom djevojkom, Alice ga je optužila da ju je tri godine varao s njom, dok su još bili u braku, no njegov prijatelj to negira. Alice je Biancu bez obzira na to prozvala ‘kradljivicom njenog muža‘ te joj je poručila da je ‘rasplakala njezinu djecu‘.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par se upoznao 2000. na snimanju filma ‘102 Dalmatinac‘, a vjenčali su se 2007. godine. U braku su dobili dvije kćeri, Ellu i Elsie. Velški glumac Ioan Gruffudd poznat je široj javnosti po filmovima ‘Fantastična četvorka‘, TItanik‘ i ‘Kralj Arthur‘, dok glumicu Evans znamo iz serija ‘Lost‘ i ‘The Originals‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:12