VELIKO ISPUHIVANJE

Ponosila se najvećim grudima u Velikoj Britaniji, ali sad je gotovo: Nakon 16 operacija će ih-smanjiti!

Katie Price je 45-godišnja bivša manekenka nosi implatante od 2120 kubnih centimetara, ali shvatila je da s njima ne može trčati

Katie Price

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Katie Price je otkrila da planira smanjiti svoje kirurški povećane grudi nakon čak 16 operacija.

Podsjetimo, Katie se podvrgnula silnim operacijama kako bi imala najveće grudi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u svom podcastu zvanom "The Katie Price Show", rekla je da je zbog svoje posljednje operacije izgledala "poveće" i da nije shvatila koliko su joj grudi velike dok se nedavno nije pogledala u ogledalo.

Ova 45-godišnja bivša manekenka podvrgnula se svom 16. povećanju grudi 2022. godine, odlučivši se za implantate od 2120 kubnih centimetara.

Tijekom svog podcasta, objasnila je svojoj sestri kako je odlučila smanjiti grudi jer je "čine većom", piše Daily Mail.

- Već sam poslala poruku kirurgu, i da budem iskrena, išla sam u teretanu i donijela sam odluku - ističe Price.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Nisam puno radila, veslala sam, i išla na traku za trčanje, no mogu samo hodati po njoj jer ne mogu trčati - prepričala je i prisjetila se koliko je voljela biti "manja i više fit" prije nedavne operacije.

Doduše, donijela je važnu odluku da će "smanjiti grudi i ozdraviti, vratiti se u svoje staro izdanje". I sama je dodala kako je voljela biti "manja i u formi", a istaknula je kako se hrani zdravo i misli da "sve ide svojim tokom". Tijekom posljednjeg povećanja grudi, izvor je rekao za The Sun da će joj masivni implantati od 2120 centimetara kubnih osigurati status "najvećih grudi u zemlji".

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako su je velike grudi proslavile, imala je puno problema zbog svojih oblina. Naime, prije nekoliko mjeseci joj je zabranjeno da voziti se na jednom "vlaku smrti" u sklopu zabavnog parka kojeg je posjetila sa svojom djecom. Promatrači su rekli da se pojas nije htio potpuno zatvoriti preko njezinih prsa.

Podsjetimo, bivša starleta udavala se čak tri puta. Četiri je godine bila u braku s Peterom Andreom, a zatim se 2010. udala za Alexa Reida. Razišli su se nakon 11 mjeseci braka i Katie se zatim udala za Kierana Haylera 2013., no prekinuli su 2018. godine. Naime, i početkom ove godine je punila naslovnice tabloida svojim bankrotom.

Proglasila je bankrot po drugi put, i to zbog neplaćenog poreza vrijednog više od 750 tisuća funti.

Poznata bivša manekenka, koja je prethodno proglasila bankrot 2019., duguje 761.994,05 funti poreznoj i carinskoj upravi Velike Britanije. Na kratkom saslušanju u londonskom Rolls Buildingu, sudac Sebastian Prentis je ustvrdio da 45-godišnja Katie "nije odgovorila poreznoj upravi povodom spomenutog duga te joj je proglašen bankrot". Price je pričala o svom bankrotu i rekla da je bila na sudu "više puta nego što je jela tople večere" i da je "zaista" ne bi bilo briga da završi u zatvoru. Dodatno, u ožujku 2023. rekla je Jeremyju Vineu s britanskog Channela 5 da se ljudi ne bi trebali "sramiti" proglašenja bankrota i da se posljednjih godina borila sa svojim mentalnim zdravljem.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:04