REDATELJSKI DEBI

Sin režira, a slavna mama izvija se od užitka s drugom ženom: ‘Nikakav problem, snima me otkad je imao 10 godina‘

Slavna je glumica objasnila kako ju je njen 22-godišnji sin prvi put snimao kada je imao deset godina i od tada ne prestaje s tim

Elizabeth Hurley usred lezbijske scene

 Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Elizabeth Hurley, 58-godišnja glumica kojoj tepaju da je "kraljica bikinija", rekla je da je snimanje intimnih scena u novom filmu njezina sina Damiana bilo "ugodno" te se našalila da ju je on snimao još otkako mu je poklonila prvu kameru.

image

Damian Harley

Bbc/the One Show/ferrari/profimedia/Bbc/the One Show/ferrari/profimedia

Nadalje, slavna je glumica objasnila kako ju je njen 22-godišnji sin prvi put snimao kada je imao deset godina i od tada ne prestaje s tim. Prema riječima slavne glumice, prvo je pisao skečeve i kratke filmove, a postupno je počeo snimati one veće.

image

Elizabeth Hurley i Damian

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

- Uvijek sam govorila da ću biti u njegovom prvom filmu, zato što me toliko snimao i zato što ga često tjeram da me cijelo vrijeme fotografira. Bio je to vrlo niskobudžetni film, nešto što odradiš iz prve - prepričala je Hurley snimanje filma "Strictly Confidential", piše Daily Mail.

image

Elizabeth Hurley i Damian

Bbc/the One Show/ferrari/profimedia/Bbc/the One Show/ferrari/profimedia

Govoreći o snimanju eksplicitnih scena, koje uključuju lezbijski seks, Liz je rekla da "svi znaju da zapravo nije seksi snimati bilo kakvu intimnu scenu".

- Sve smo uvježbavali, to se sve tehnički odradi, a Damian je sve učinio dodatno ugodnim. Nije to bilo ništa - rekla je.

Liz se na projekciji filma u Londonu u srijedu pridružio njezin bivši Hugh Grant, a za tu je prigodu ona odjenula raskošnu zelenu haljinu sa šljokicama.

image

Elizabeth Hurley

Ian West/pa Images/profimedia/Ian West/pa Images/profimedia
image

Damian Hurley i Hugh Grant

Ian West/pa Images/profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Inače, Damian je branio svoju odluku da režira intimne scene svoje majke te otkrio da čak nisu imali ni koordinatora za intimne odnose na setu.

- Ono što je bilo jako lijepo je to da ga svaka osoba koja je pogledala film poznaje od dana kada se rodio - rekla je Liz i dodala kako je bilo lijepo "vidjeti ga kako radi". S druge strane, priznala je da ga nikada nije vidjela nervoznijeg.

Produkcija ipak nije prošla bez problema, a majka i sin otkrili su da su imali problema s otpremom kostima na mjesto snimanja filma u St. Kittsu i Nevisu.

image

Elizabeth Hurley i Damian

Charlie Steffens/Admedia/Profimedia/Charlie Steffens/admedia/profimedia

Damian je otkrio da je njegov "kum" bio prisiljen prošvercati 80 bikinija nakon što ga je zaustavila carina.

- To je bilo otprilike tjedan dana prije nego što smo trebali početi snimanje. Mislim da je oko 80 posto naših kostima odbijeno na granici i poslani su natrag u SAD. Tu nema baš nikakvih trgovina kostimima i infrastrukture za film, pa sam nagovorio kuma da doveze stotinjak kostima i prošverca ih u kovčegu - prepričao je Damian.

Inače, "Strictly Confidential" je redateljski debi mladog Damiena, a javnost je već zaintrigirao i najavom za film gdje možemo vidjeti njegovu majku u seksi klinču s drugom glumicom Pear Chiravarom. Prikazane scene su 58-godišnja Hurley i 28-godišnja Pear snimile pred očima glumičina sina, koji je model i redatelj u usponu, a mnogima je odnos poznate glumice i njenog sina neobičan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 10:29