SVI BRANE SEKS SIMBOL

Za Sydney Sweeney rekla je da nije lijepa i da ne zna glumiti... Bolje da je šutjela. Reakcije su nemilosrdne

Sweeneyini obožavatelji su brzo stali u njezinu obranu na društvenim mrežama

Sydney Sweeney

 Crash/Zuma Press/Profimedia/Crash/zuma Press/profimedia

Carol Baum žali što je javno oklevetala glumačku zvijezdu i seks-simbol Sydney Sweeney.

Ova holivudska filmska producentica rekla je za TMZ u srijedu kako žali za time što je rekla da glumica "nije lijepa i ne zna glumiti". Nadalje, istaknula je kako "sr**** po takvim glumcima u javnosti obično nije njezin stil i način izražavanja", prenosi Page Six.

Podsjetimo, prije samo tjedan dana je producentica izjavila neke ponižavajuće tvrdnje o 26-godišnjoj Sweeney, i to tijekom panela nakon projekcije njezina filma "Dead Ringers" iz 1988. godine.

- Ne razumijem Sydney Sweeney - rekla je producentica i objasnila da je do tog zaključka došla nakon što je pogledala posljednji Sweeneyin film "Anyone But You".

- Htjela sam znati tko je ona i zašto svi pričaju o njoj - dodala je Baum.

image

Producentice Carol Baum (desno), Jane Goldenring i Judy Cairo

Jason Merritt/Getty Images/Profimedia/Jason Merritt/getty Images/profimedia

Također, romantičnu komediju je opisala kao "negledljivu". Baum je dalje otkrila da ni njezini studenti na Sveučilištu Southern California School of Cinematic Arts nisu mogli dati zadovoljavajući razlog zašto je 26-godišnja zvijezda toliko tražena.

- Rekla sam u učionici: "Objasnite mi ovu djevojku. Nije lijepa, ne zna glumiti. Zašto je tako zgodna?" Nitko nije imao odgovor” - prisjetila se. Unatoč nezainteresiranosti za Sweeney, Baum je priznala da nije sigurna bi li odbila priliku da producira film s njom ako bi njezina prisutnost značila da će projekt dobiti zeleno svjetlo.

- Svi želimo napraviti film i tko bi odustao od filma koji ima zeleno svjetlo? Nitko koga ja znam. Tvoj posao je da se film napravi - dodala je.

image

Sydney Sweeney

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Inače, poznata je glumica uzvratila Baum u izjavi za The Post ove srijede.

- Kako je tužno da žena u poziciji od koje je poželjno da dijeli svoju stručnost i iskustvo umjesto toga odluči napasti drugu ženu - rekao je njezin predstavnik u oštroj izjavi.

- Ako je to ono što je naučila u svojih nekoliko desetljeća u industriji i smatra da je prikladno poučavati svoje studente, onda je to sramotno - stoji u nastavku izjave.

Naravno, Sweeneyini obožavatelji su brzo stali u njezinu obranu na društvenim mrežama.

- Sydney Sweeney dobila je dva Emmyja za glumu, i to s 24 godine i isporučila dva hit filma koje je producirala u dobi od 26 godina. Carol Baum, bez ičega relevantnog u svom životopisu u 30 godina rada, trebala bi prestati. Isto tako, grozno je i nisko kritizirati izgled objektivno atraktivne žene - napisao je jedan korisnik X-a.

Sweeney je stekla slavu s uspjehom HBO-ove serije „Euphoria” u kojoj glumi ranjivu tinejdžericu Cassie Howard. Uloga joj je donijela nominaciju za Emmy 2022. godine, Također je dobila nominaciju za Emmy za ulogu Olivije Mossbacher u seriji "Bijeli lotos”.

"Anyone But You” je dobio miješane reakcije kritike i publike. Iako je dobio blage kritike, postao je romantična komedija s najvećom zaradom još od filma "Bridget Jones‘s Baby” iz 2016. godine zaradivši 200 milijuna dolara, prema Varietyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:25