Damir Mišković

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
Predsjednik Rijeke

‘Odgrizao bih nogu da mogu biti prvak! Ali ne razumijem zašto ne igramo dobro na Maksimiru, možda je zrak...‘

‘Naravno da želim titulu, što bih trebao reći? Da ne želim?‘, upitao je Mišković
Piše: SNObjavljeno: 26. travanj 2024. 22:46

Pet kola prije prvenstva utrka za HNL prvaka sasvim je otvorena. Rijeka ima dva boda prednosti nad Dinamom, koji joj na Rujevicu stiže u 33. kolu, a protiv zagrebačkog kluba će ukupno odigrati tri od posljednjih sedam ovosezonskih utakmica, budući da se konkurenti za naslov prvaka susreću i u finalu Kupa.

Prvi čovjek kluba s Kvarnera, predsjednik Damir Mišković, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom i prokomentirao temu utrke za naslov.

- Vodim li ja boćarski klub? Sigurno da mi je draže doći pred 50 tisuća ljudi u Rijeci s peharom, nego gledati druge kako slave na televiziji. Nije mi svejedno. Odgrizao bih nogu da mogu biti prvak. Karikiram, naravno. Pokušat ću ostati u Hrvatskoj da proslavimo titulu na Korzu. Ima se za igrati pet utakmica - rekao je gazda Rijeke pa nastavio:

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

- Naravno da želim titulu, što bih trebao reći? Da ne želim? Neki će reći da smo bahati. Hajduk nam bolje leži, Dinamo ne. Pobjeda protiv Dinama bi mi više značila nego protiv Hajduka. Da okrenemo malo taj trend.

Rijeka je izgubila na posljednjih pet gostovanja na Maksimiru, no odlučujući derbi igrat će se na Rujevici. Tamo je zadnji put slavila prije gotovo pune četiri godine.

- Zbilja ne razumijem kako ne igramo dobro na Maksimiru, promijenili smo igrače i trenere. Možda nam zrak tamo ne odgovara. Mislim da ova ekipa može do naslova prvaka, mislim da nema taj strah - zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 22:47