RONALD GORSIC Cropix
DOBRE VIJESTI ZA MODRE

Dinamo ponovno na raspolaganju ima dva važna igrača, a evo kakva je situacija s Rogom i Stojkovićem

U Varaždinu zaigrati trenutačno najjača i najbolja postava, neovisno o akumuliranim kartonima
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 26. travanj 2024. 13:02

Za subotnji dvoboj u Varaždinu (17 sati), Dinamov trener Sergej Jakirović može računati na sve igrače. Utakmicu neigranja zbog žutih kartona odradio je Mauro Perković, a od ozljeda su se oporavili Pierre-Gabriel i Josip Mišić, koji je u četvrtak popodne normalno trenirao.

Povratkom Pierre-Gabriela otvara se mogućnost da utakmicu protiv Varaždina preskoči Stefan Ristovski, kojem prijeti treći žuti karton (podsjetimo da nakon Varaždina Plavi gostuju u Rijeci), međutim poznavajući Jakirovićev dosadašnji stav, neće biti nikakvih kalkulacija. A to znači da će u Varaždinu zaigrati trenutačno najjača i najbolja postava, neovisno o akumuliranim kartonima. Pa tko dobije treći žuti karton - dobije...

Uglavnom, Pierre-Gabriel će svakako dobiti određenu minutažu, možda neće početi utakmicu, ali sigurno će tijekom dvoboja ući u igru. Dodajmo da je u srijedu počeo trenirati i Marko Rog, pa će opet biti među kandidatima za nastup. S natjecateljskim povratkom Luke Stojkovića još će se malo pričekati, osjetio je zatezanje u mišiću i neće biti nikakvog forsiranja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 13:05