Neymar looks

 VALERY HACHE Afp
RASULO U ‘VISOKOM DRUŠTVU‘

Neymar ‘na rubu pijanstva‘! Otkriveni detalji zabrinjavajuće krize: ‘Svjedočimo totalnom raskidu...‘

‘Treba mu ispisati ček i pustiti ga. On čini veliku štetu klubu. Pustite ga, uništava PSG!‘
Piše: SNObjavljeno: 22. ožujak 2022. 13:04

U Parizu još uvijek odzvanja onih 3:1 iz Madrida. Ispadanja PSG-a iz Lige prvaka i to nakon što su na Santiago Bernabeu donijeli prednost od 1:0 i dalja je bolna tema i nešto što navijači kluba ne mogu oprostiti svojim zvijezdama.

Posljednjih je dana tako na posebnom udaru nekoliko igrača PSG-a. Brazilac Neymar samo je jedan od njih, a navijači francuskog velikana zamjeraju mu na svemu i svačemu. Neki problem vide u pristupu, drugi u njegovom ponašanju van terena, treći mu pak zamjeraju na onim izjavama po kojima bi se volio okišati u MLS-u...

image

Neymar

CLEMENT MAHOUDEAU Afp

Ukratko, atmosfera oko Neymar, ali i u samom klubu je katastrofalna, a djelić onoga što se događa u Parizu opisao je novinar Daniel Riolo u svojoj analizi u RMC-ovom 'After Footu'.

"Gotovo i da ne trenira. Na treninge dolazi u jadnom stanju, na rubu pijanstva. U duhu osvete protiv PSG-a. Svjedočimo totalnom raskidu s klubom i svlačionicom", opisao je Riolo pa dodao:

"Navijače PSG-a ne zanimaju njegove ludosti ili njegov dokumentarac na Netflixu. Treba mu ispisati ček i pustiti ga. On čini veliku štetu klubu. Pustite ga, uništava PSG."

Riješi li se PSG zaista Neymara, riješit će se svog najplaćenijeg igrača. Naime, prosječna bruto mjesečna plaća igrača ovog francuskog prvoligaša iznosi 990.000 eura, a Brazilac u toj kategoriji briljira s 4.083.000 eura. Iza njega su Lionel Messi (3.375.000 eura) i Kylian Mbappé (2.220.000 eura).

Linker
19. svibanj 2024 18:08