ALVARO MEDRANDA/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
NAKON DESET GODINA

Sve je izgledalo kao oproštaj od Bernabéua: Kadrovi zvijezde Reala zabrinuli navijače

Dok su suigrači slavili u svlačionici, Kroos je s članovima obitelji ostao na praznom stadionu
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2024. 09:28

Real Madrid je novim velikim preokretom s 2:1 svladao Bayern i izborio finale Lige prvaka. Junak Reala je bio Joselu koji je zabio oba pogotka i poslao svoju ekipu na Wembley. Tamo ih čeka najveće iznenađenje ovosezonskog izdanja Lige prvaka, Borussija Dortmund.

No jedan detalj nakon velikog slavlja upao je u oko navijačima Reala i španjolskim medijima. Naime, zvijezda Reala Toni Kroos (34) se nakon utakmice nije odmah priključio suigračima u velikom slavlju. Dok, su oni slavili u svlačionici, Kroos je s članovima obitelji ostao na praznom stadionu.

S djecom i suprugom je prvo sjeo na klupu, nakon čega i na sami teren. Sve što je Nijemac radio se činilo kao oproštaj od stadiona na kojem je proveo proteklih deset godina. Naime, Kroos je u ljeto 2014. upravo iz Bayerna došao u Kraljevski klub.

Kroosu, kao i njegovom dugogodišnjem partneru iz vezne linije, ugovor s Realom ističe ovoga ljeta. I dalje nije poznato gdje će Nijemac nastaviti karijeru, a nakon ovih scena glasine o njegovom odlasku iz Madrida su nikad glasnije.

Napisala je to i španjolska Marca koja navodi da sve izgleda kao da se Kroos oprašta od Santigao Bernabeua. Kroos je u deset godina skupio 461 nastup za Real u kojima je upisao 28 golova i 97 asistencija. Uz to je osvojio apsolutno sve što se može osvojiti - pet Liga prvaka, četiri naslova prvaka, jedan Kup i još pregršt trofeja s kojima je postao jedan od najtrofejnijih igrača u povijesti Real Madrida.

Linker
09. svibanj 2024 09:39