Luka Modrić

 CONOR MOLLOY/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
ISKUSTVO ISPRED MLADOSTI

‘Trampolin za Modrića‘: Ancelotti nije imao rješenje, a onda mu je Luka dokazao zašto treba ostati u Realu

Španjolski As ističe kako je hrvatski nogometaš još jednom pokazao da je zaslužio novi ugovor u Realu
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2024. 12:09

Luka Modrić je protiv Manchester Cityja pokazao da treba ostati u Realu još jednu sezonu, ako ništa drugo onda u ulozi džokera s klupe u veznom redu koji s klupe donosi alternativu u velikim utakmicama, piše španjolski AS u tekstu pod naslovom ‘City, trampolin za Modrića‘.

Španjolci pišu kako je hrvatski nogometaš ponovo pokazao da ima snage za nastavak karijere u Reali kao svojevrsno osvježenje u velikim utakmicama te kao mentor mladim talentima.

‘Očito je da Carlo Ancelotti nije na klupi vidio previše rješenja kako se osloboditi nadmoći Manchester Cityja pa je zbog toga koristio samo četiri umjesto šest zamjena koje je imao na raspolaganju. Kad je došlo vrijeme za promjene dao je prednost iskustvu nad mladenačkim žarom i uveo Modrića u 79. minuti. Nešto prije toga Real je primio udarac u vidu izjednačujućeg gola De Bruynea, a Talijan je povjerio 38-godišnjem Hrvatu da dinamizira sredinu terena i izvuče momčad iz rupe u kojoj su je Englezi bili zatočili. Ancelotti je imao dobar primjer iz prvog susreta u kojem je Modrić preuzeo kontrolu igre Reala‘, piše AS.

Španjolci su zatim izvukli sve statističke podatke hrvatskog veznjaka iz utakmice i zaključili da bi ga Real morao zadržati i za sljedeću sezonu.

‘On donosi alternativu s klupe u velikim utakmicama i pokazao je da treba ostati u Realu‘, zaključuje AS.

Linker
20. travanj 2024 12:10