PAUL TERRY/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
RIJEŠILI NESUGLASICE?

Klopp otkrio detalje sukoba koji je zaintrigirao Englesku: ‘Da pobjeđujemo i postižemo hrpu golova‘

Liverpool je trenutno na trećoj poziciji s pet bodova manje od Arsenala te četiri manje od Manchester Cityja
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2024. 14:11

Liverpool je remijem 2:2 na gostovanju kod West Hama u potpunosti ispao iz borbe za titulu. Osim novog kiksa Redsa, tema je bila i svađa Jürgena Kloppa i Mohameda Salaha pri ulasku Egipćanina pred kraj susreta.

Klopp je išao poželjeti Salahu sreću, a jedan od najboljih igrača u povijesti Liverpoola nije najbolje reagirao te je ušao u raspravu s njemačkim trenerom. Uoči susreta s Tottenhamom, Klopp je održao konferenciju za medije na kojoj se još jednom osvrnuo na taj incident.

- Da se ne poznajemo toliko dugo, nisam siguran kako bismo se nosili s tim, ali poznajemo se toliko dugo i toliko se poštujemo da to stvarno nije problem. Najbolje bi bilo da su svi u najboljoj formi, pobjeđujemo u utakmicama i postižemo hrpu golova, onda situacija vjerojatno ne bi bila takva jer Mo uopće ne bi bio na klupi. To sve ovisi jedno o drugom, rekao je Klopp.

Liverpool je trenutno na trećoj poziciji s pet bodova manje od Arsenala te četiri manje od Manchester Cityja od kojeg ima i utakmicu više. S obzirom na to da je samo tri kola do kraja, teško je očekivati da će se Klopp s drugom ligaškom titulom oprostiti od klupe Liverpoola koju napušta na kraju ove sezone.

Linker
03. svibanj 2024 14:12