IMALI SU ČAST PRISUSTVOVATI

Na DiCapriov party u Saint Tropezu stigle brojne svjetske zvijezde, među njima i Nikolina Pišek

 Instagram

U sklopu godišnje zabave fondacije Leonarda DiCaprija u Saint Tropezu se u ponedjeljak navečer prikupljao novac za zaštitu okoliša i prava životinja čiji je holivudski glumac veliki zagovornik.

Na dobrotvornoj večeri okupila su se neka od najvećih svjetskih imena među kojima su bile i neke od najpoznatijih manekenki, piše Daily Mail.

Doutzen Kroes oduzimala je dah u svilenoj, dekoltiranoj haljini, zajedno s Lily Donaldson, koja se odlučila za mrežastu i gotovo prozirnu crnu haljinu. Među brojnim zvijezdama koje su se odazvale na Leov poziv bila je i Mariah Carey koja je fotografiju sa slavnim holivudskim glumcem podijelila na Instagramu i čestitala mu na odlično obavljenom poslu.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Svojom pojavom dah je oduzimala i Naomi Campbell koja je nosila prozirnu, ali i poprilično dekoltiranu haljinu,a događaj nije propustila ni manekenka Petra nemcova.

Od glumaca među gostima su bili i glumci Jonah Hill, Tobey Maguire i Edward Norton.

Čast prisustvovati ovom događaju imala je i Nikolina Ristović, poznatija kao Pišek, koja je o svom odlasku u Saint Tropez obavijestila putem društvenih mreža.

I ona je, kao i Leo, velika zagovornica za prava životinja. Od 2008. godine, otkako je osnovao fondaciju, Leo je donirao više od 59 milijuna dolara za 112 projekata u 48 država diljem svijeta.

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

Let's come together for our Mother Earth every day not just at #leonardodicapriofoundation gala!

A photo posted by Petra Nemcova (@pnemcova) on

A photo posted by Petra Nemcova (@pnemcova) on

A photo posted by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 00:34