SVIBANJ I LIPANj

U prodaji ulaznice za ovogodišnji Noćni safari u ZOO, cijena je 12 eura, trebaju se kupiti unaprijed

Broj sudionika je ograničen, tako da u svakoj grupi može biti maksimalno 30 sudionika

Nocni safari

 ZOO Zagreb

Noćni safari u Zoo vrtu 2024. odvijat će se tijekom svibnja i lipnja u Zagrebačkom ZOO. Točnije, od 10. svibnja do 29. lipnja, petkom i subotom, od 18.30 do 20.30. Broj sudionika je ograničen, tako da u svakoj grupi može biti maksimalno 30 sudionika, a cijena je 12 eura po osobi. Program je, kažu u vrtu, predviđen za starije od sedam godina.

Svako druženje izgleda jednako: obilaze se životinje, a onda se druži uz logorsku vatru. To znači da se na plinskom roštilju priprema hrana, pričaju legende o životinjama, održava radionica i proučavaju zmije, kornjače ili škorpioni.

- U smiraj dana kad se u nosnice uvlači miris proljetne noći, a maksimirskom šumom odjekuju pjev ptica, rika lava i krik nekog nepoznatog bića, otkrijte tragove životinja i najneobičnije priče iz njihova svijeta. Na kraju večeri uz pucketanje logorske vatre uživajte u slušanju mitova i legendi s raznih strana svijeta!- najavili su iz ZOO vrta, odakle napominju kako je kartu za sudjelovanje u safariju potrebno kupiti unaprijed te da se, u slučaju obilne kiše, druženje odgađa, a svima koji su kupili ulaznice, iznos se vraća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:02