PROVALILE U STAN?

Filmske scene u centru Zagreba, muškarac trčao za dvije žene, obje ih ulovio: ‘Zovite policiju!‘

Kako smo doznali, muškarac je dvije djevojke susreo dok su izlazile iz haustora zgrade na Kaptolu, a nakon što su provalile u stan njegove susjede

Prizor s mjesta hvatanja navodne kradljivice

 čitatelj/

- Stanite, stanite, pomozite mi ljudi neka netko pozove policiju!, vikao je čovjek malo duže kose u srednjim godinama oko podne na Zrinjevcu, trčeći i hvatajući dvije djevojke i izazvavši priličnu konsternaciju među prolaznicima koji nisu isprva shvaćali što se događa.

Sustigao je djevojke ispred zgrade Vrhovnog suda, no one su mu se otimale i na kraju za trenutak pobjegle svaka na svoju stranu. Muškarac nije odustajao, već je jednu od njih sustigao ispred obližnjeg Županijskoga suda te ju uhvatio za ruku.

image

Prizor s mjesta hvatanja navodne kradljivice

čitatelj/

Ubrzo su sa suda istrčali i pravosudni policajci koji su uhvatili djevojku i pozvali temeljnu policiju. Muškarac je, pak, ostavivši jednu djevojku s policijom, nastavio trčati za drugom djevojkom te ju je sustigao kod zgrade Porezne uprave.

image

Prizor s mjesta hvatanja navodne kradljivice

čitatelj/

Kako smo doznali, muškarac je dvije djevojke susreo dok su izlazile iz haustora njegove zgrade na Kaptolu, a nakon što su provalile u stan njegove susjede, te ih je pratio sve do centra. U jednom trenutku su ga ugledale i dale se u bijeg. Međutim ubrzo ih je sustigao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:14