DRAMA

PANIKA NA PARKIRALIŠTU U NOVOM ZAGREBU 'Upomoć, spasite mi bebu, zaključana je u vrelom autu!'

Ilustracija
 CROPIX

- Spasite mi bebu. Ostala je zaključana u autu. Ako treba razbijte i staklo, molim vas dođite što prije – zavapila je 2. kolovoza oko 17,40 sati mlada Zagrepčanka čija je tromjesečna beba u sjedalici ostala zaključana u vozilu na parkiralištu kod Doma zdravlja u Aleji Pomoraca u naselju Siget.

Vrući dan i sparina dodatno su uznemirili mladu majku, a cijela akcija je okončana kada su pristigli policajci koji su dizalicom iz svoga auta, razbili staklo suvozačevih vrata i spasili bebu. Kako doznajemo, beba je prošla bez ozljeda, a do nezgode je došlo zbog majčine neopreznosti koja je ostavila ključeve auta na sjedalu ni ne sluteći da će se automobil sam zaključati kad se zatvore vrata.

Prema pričanjima svjedoka, u nastaloj panici osim policije majka je zvala i HAK, no njima se izgleda, nije žurilo jer ni na drugi poziv u pomoć nisu odmah pristigli. Inače ovo nije prvi puta da djeca ostanu zaključana u 'prokuhalom' vozilu zbog roditeljske neopreznosti, ali dosad je uvijek rješavanje takve problematike bilo tek s materijalnom štetom i uz sretan završetak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 15:20