OŠTRA PORUKA

Karamarko: Što bi članovi moje obitelji trebali čekati doma da ja dođem i gledati mene na TV-u?

 CROPIX

Prije početka sjednice Vlade i nakon sastanka Domoljubne koalicije i Kluba zastupnika Milana Bandića novinarima se obratio Tomislav Karamarko.

Na sastanak je, osim predsjednika HDZ-a, HDZ-ovih ministara, došla i Sandra Perković.

- Tri puta zaredom dogodilo se da kandidati ne dolaze u Sabor, to je nesportski, tako se ne može raditi i to se više neće ponoviti. Vjerujte, danas će sve funkcionirati. Radit ćemo puno bolje, rekao je Karamarko na početku obraćanja i potvrdio i da se u Sabor definitivno vraća Milijan Brkić.

- To sam s njim dogovorio prije 15-20 dana i to je sigurno, kazao je Karamarko.

- Ja nisam nikakav veleizdajnik kao što me neki nazivaju. Zato sam i tražio da Povjerenstvo istraži cijeli slučaj. Naravno da neću odstupiti zbog notornih gubitnika koji očito ne znaju prihvatiti poraz. Ono što je da sada govorio i radio Milanović Hrvatsku je odvelo u propast, rekao je.

- Sve stvari koje se pričaju o Ini i MOL-u su nevjerojatne. Ja sam inicirao da Povjerenstvo donese odluku, a nakon toga možemo pričati. Volio bih da se ne vrši pritisak na Povjerenstvo, kao jučer GONG koji se ponaša kao politička stranka. Milanović već sad kaže da nije riječ o sukobu interesa već o ugrožavanju nacionalnih interesa. Pogledajte što su radile prethodne Vlade, počnimo od Račana pa do Milanovićeve Vlade. Najgore godine i afere u Hrvatskoj su iz četiri godine Milanovića, koje su jednostavno nestale, a ovdje se radi afera od ničega, kazao je i dodao kako očekuje podršku Mosta ako Povjerenstvo odluči onako kako bi trebalo.

Kada su ga novinari upitali ima li njegova supruga sporne ugovore, Karamarko ih je upitao: 'Čekajte, što bi se članovi moje obitelji trebali baviti ne znam čime, čekati doma da ja dođem i gledati mene na televiziji?'

- O čemu govorimo, pričamo o poduzetništvu, o malom poduzetništvu, o srednjem, pričamo o šest, sedam ljudi koji sada trebaju ići na ulicu zato što netko objavljuje neke ugovore koji se ne smiju i ne trebaju objavljivati, ugovore između privatnih tvrtki, o čemu, o PR-u, o marketingu, o prodaji paštete. O čemu vi govorite, to je sve apsurdno, pustimo to, poručio je Karamrko.

- Ako odluči po pravdi, po istini, po pravdi Božjoj, onda očekujem podršku sviju koji traže istinu, rekao je Karamarko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:12