NOVA OBJAVA

Butković likuje na Fejsu, opet je objavio status o Milanoviću: ‘Postavio sam ti 2 pitanja...‘

Butković je nešto ranije pitao Milanovića je li kontaktirao predsjednika vlade nama susjedne države

Oleg Butković 

 Goran Mehkek/Cropix

Drugi put u sat vremena na Facebooku se oglasio ministar Oleg Butković. Ponovno se obratio predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji je na nedavno održanoj pressici poručio da neće odgovarati na Butkovićeva pitanja.

- Zorane, znaš onu narodnu: "Sam pao, sam se ubio!" Ja sam ti postavio dva pitanja u kojima nisam rekao kojeg stranog državnika si jučer kontaktirao radi podrške manjinskog zastupnika, a ti si sam rekao da je riječ o Viktoru Orbanu. Izborni poraz ti je očito poremetio koncentraciju. P.S. Hvala ti što si, doduše nesvjesno, priznao i potvrdio čime se baviš, poručio je u najnovijoj objavi Butković.

Podsjetimo, Butković je nešto ranije, prije početka pressice, pitao Milanovića je li kontaktirao predsjednika vlade nama susjedne države kako bi ga spojio s izabranim predstavnikom nacionalne manjine iz te države s cljem da ga podrži za mandatara.

Butković je, kao i mnogi mediji, uključujući Jutarnji, zbog slabije kvalitete prijenosa, tj. kolegice novinarke koja u datom trenutku pri postavljanju pitanja nije držala mikrofon, pomislio da se Milanoviću potkrao gaf.

No, u stvarnosti, kolegica s Nove TV postavila je sljedeće pitanje: "Je li predsjednik vlade susjedne zemlje na kojeg je ciljao Butković - mađarski premijer Orban?"

Tek je tada Milanović krenuo odgovarati:

- On mene pita jesam li razgovarao s Viktorom Orbanom? Stalno se čujemo i razmjenjujemo poruke. Ja takve stvari ne radim, nemam potrebu odgovoriti. Kada dopustite da vam takvi organizmi uđu u privatni prostor, dobijete svrab - rekao je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:05