‘JADNO, SRAMOTA‘

Ovako izgleda pristup doktoru u dalmatinskoj općini: ‘Veliki korak za čovjeka, mali za čovječanstvo‘

Upravo zbog ovakvih primjera skupina mladih Segećana odlučila se angažirati kako bi napravili nešto za boljitak svog mjesta

Ulaz u doktorsku ordinaciju Seget

 Screenshot Youtube/

- Kako izgleda jedan odlazak doktoru u općinskoj zgradi? Popni se na hrpu bačenog kamenja i nadaj se da nećeš slomiti i drugu nogu - poručuju iz Nezavisne liste ‘Vrime je!‘ koja okuplja skupinu Segećana svih političkih svjetonazora, od lijevih i centra, pa do desnih, no svima im je, kako kažu, isti cilj - maknuti dugogodišnju vlast i uvesti red u svoju općinu.

‘Jadno, sramota‘, ‘Ovo je za rubriku vjerovali ili ne. Kad misliš da ne može gore naš načelnik nam pokaže da može‘, ‘Veliki korak za čovjeka, mali korak za čovječanstvo‘, samo su neki od komentara nakon što je na društvenim mrežama i YouTubeu objavljena snimka ulaza u općinsku zgradu.

Inače, općina Seget nalazi se pokraj Trogira a na čelu joj je HDZ-ov Ivo Sorić, koji je na dužnosti naslijedio prvog i jednog od najdugovječnijih načelnika u Lijepoj našoj Vinka Zulima Virulicu.

Upravo zbog ovakvih primjera skupina mladih Segećana odlučila se angažirati kako bi napravili nešto za boljitak svog mjesta te često objavljuju snimke i provode akcije kako bi ukazali na sve apsurde koji vladaju u njihovoj maloj općini.

image

Ulaz u doktorsku ordinaciju Seget

Privatna Arhiva/

- Kada će se vlast konačno odlučiti nešto napraviti u pogledu ovog problema nije jasno?! Ono što je jasno je da se nebriga HDZ-a Seget o pacijentima u našoj Zagori (ambulanta iz horor filmova u Bristivici i kontejner ambulante u Ljubitovici) prelila i na nebrigu u priobalju.

Tko je ovaj put kriv za ovakvo stanje nakon više od trideset godina vlasti HDZ-a? Županija? Ministarstvo? Svemir? Ili ipak HDZ Seget i Ivo Sorić - poručuju iz Nezavisne liste ‘Vrime je!‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:27