POGLEDAJTE VIDEO

Potpuno pomračenje uma gradonačelnika Beograda, psovao čovjeku sve po spisku, a onda mu se dohvatio mobitela...

Ovo nije prvi put da Šapićeve konferencije prolaze u znaku fizičkih incidenata

Šapić baca mobitel na pod

 X

Aleksandar Šapić, kandidat SNS-a za gradonačelnika, izazvao je danas u Beogradu incident, razbivši jednom muškarcu mobitel.

Šapić se pojavio na pressici na savskom nasipu na kojoj je trebao govoriti o uklanjanju splavova. U jednom trenutku je počeo pričati s građanima. Nakon burne prepirke Šapić je krenuo napuštati skupinu, no jedan od prisutnih aktivista ga je počeo snimati. To je razljutilo Šapiša pa mu je zgrabio mobitel i bacio ga na tlo.

Kako prenosi portal nova.rs, postavio je Šapiću pitanje do kada se nelegalni objekti mogu legalizirati, na što je Šapić burno reagirao. Novinari pišu da je situacija bila "na rubu fizičkog sukoba".

Na videozapisu se čuje kako jedan čovjek govori da je Šapić krenuo s prijetnjama, uz nekoliko psovki nakon čega je Šapić uzrujano slomio telefon.

Ovo nije prvi put da Šapićeve konferencije prolaze u znaku fizičkih incidenata i uvreda. Tako je početkom prosinca vrijeđao člana udruge „Za naš kej“ Dušana Čavića nazivajući ga „dripčinom“ i „magarcem“.

Aktivist Aleksandar Cvrkotić ispričao je za Danas da mu je Šapić bacio telefon na zemlju nakon što nije želio odgovoriti na njegova pitanja u vezi legalizacije objekata.

„Pitao sam ga do kada se ilegalno izgrađeni objekti mogu legalizirati, jer sam čuo da je njegova kuća izgrađena nakon zakonom propisane godine“, rekao je Cvrkotić za Danas.

Tvrdi da mu je potom Šapić rekao „skloni se, skloni se“.

„Sve vrijeme sam snimao, oteo mi je telefon iz ruke i bacio ga na zemlju. Ja sam ga podigao, srećom imam dobru zaštitu na telefonu, pa sam ponovo prišao Šapiću jer su me zanimali odgovori“, ispričao je.

„Moj dojam je da se njemu nisu svidjela pitanja i da se osjetio ugroženim" ispričao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:32