VOZI SE USPORENO

Kaos u prometu zbog nesreće: Na zagrebačkoj obilaznici kolona duga čak 6 kilometara

Usporeno u koloni u pokretu uz povremene zastoje vozi se i između čvora Zagreb Istok i mosta Sava u smjeru zapada

Stanje na cestama

 /Hak

Jutros je Zagrepčane dočekao pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, između čvorova Zagreb Zapad i Lučko u oba smjera vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje. Kolona na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Jankomira u jednom je trenutku iznosila čak šest kilometra.

Usporeno u koloni u pokretu uz povremene zastoje vozi se i između čvora Zagreb Istok i mosta Sava u smjeru zapada, a kolona na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Sesvete i Zagreb Istok u smjeru Zagreba duga je oko 4 kilometra.

Prema informacijama sa stanica HAK-a, povećana je gustoća prometa na prilazima Splitu iz smjera Kaštela, Dugopolja i Omiša te u zoni radova kod Šibenskog mosta.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće na snazi je zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Zbog radova je zatvorena autocesta A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:27