SLETJELI U KANAL

TEŠKA PROMETNA U OSIJEKU Poginuo vozač (33), dvojica završila u bolnici

Vozilo je zbog neprilagođene brzine prilikom kretanja na mokrom i skliskom kolniku te u uvjetima magle, sletjelo u odvodni kanal
Drenovci, 260210.Sinoc oko 23,10 sati na ulasku u Drenovce od Vrbanje (20-ak kilometara od Zupanje) u kanal sletio vozac osobnog automobila Renault Megan zupanjskih registarskih oznaka te na licu mjesta smrtno stradao. Na fotografiji policijski ocevid.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

OSIJEK - Vozač osobnog automobila poginuo je, a dva putnika u automobilu su teže ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas poslije 2 sata u Osijeku, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Nesreća se dogodila kod raskrižja Divaltove ulice sa spojnom cestom između državne ceste D 2 i Vukovarske ulice, kada je vozilo zbog neprilagođene brzine kretanja na mokrom i skliskom kolniku te u uvjetima magle, sletjelo u odvodni kanal.

Na mjestu nesreće umro je 33-godišnji vozač s područja Trpinje, dok su dva teže ozlijeđena putnika iz vozila prevezana u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:28